reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- witam Ciebie i Bartusia-jak tam u Ciebie kochana???już masz wszystko gotowe???

LIL- &&&& za corkę do pary :) a jak bedzie synek to też bedzie git:)
a ja w tym m-cu odpuszczam-postanowione i zatwierdzone :))
no w sumie mam już wszystko prucz wózka i wanienki ale to w kwietniu :) a w przyszłym tygodniu Bartka pokuj sie będzie remontował :) także jestem happy :) i w tym tyg przyjdzie mi kosz taki mojrzeszowy - bo na poczatku Bartek będzie w nim spał przy naszym łóżku - choć nie wiem jak długo bo ma ponoć długie nogi no i wogule zapowiada sie na duże dziecko bo wazy już toche ponad 1,5 kg

mama : no na pewno pojdzie bo chodzi spac nawet jak wstaje o 8h30-9h20 :) tylko ze teraz zamiast docciagnac do 12h30-13 bedzie sie juz pokladal ok. 11h30

lil : hej u nas wszystko ok :) a jak ty sie czujesz? :)))))

marylka : hej, fajnie ze wpadlas, kupe lat ! :)

rurka : gdzie jestes???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mam nadzieje, ze wlasnie sikasz w kibelku ;)
no stęskniłam się za Wami ;-)

reklama
marylka : milego kompletowania wyprawki i dbaj o bartka!!!!!!!! nie przepracowuj sie!
a o wadze wiem, bo was na biezaco sledze na wystaranych :)

ARTRISHI- zobacz sobie na mój ostatni suwaczek.......dlatego..poprostu po 13 m-cach starań juz mi sex uszami wychodzi i MUSZĘ odsapnąć...a Ty ile sie starasz???

JOS- tak ,ten 1 miesiąc ,ale naprawdę potrzebujemy tego-ja bardziej niż Tom bo Jemu też szkoda każdego miesiąca,ale ja tego bardzo potrzebuję...
ale marzec szybko zleci i od kwietnia mam nadzieje,ze sex bedzie przyjemny a nie mechaniczny..

jos no dbam o siebie dbam :) w sklepie jestem już tylko gościem a w domu wiekszość już zrobiona :) no i skurcze ustąpiły więc jest gites :)

mama wybacz, niezauwazyłam :zawstydzona/y: My staramy się juz pol roku, w tym 1 nam sie udało, ale niestety kruszynka odeszła za wczesnie w 10 tc :-( Nadal jak o tym mysle to serce mi peka na milion kawałkow, ale trzeba byc twardym i brac zycie takim jakim jest dlatego nie poddalismy sie i dzialamy ;-)

Witam Was z rana:-)

Mama super, ze jesteś:-D

Marylka bardzo się cieszę, że nas odwiedziłaś :-)

Maja lepiej się już czujesz?

Jos Poldusia wczoraj nie widziałam, ale na pewno słodziak z niego i przystojniak :-)

Artrishi witaj wśród nas:-)

Sol rozumiem, ze możesz nie mieć głowy do tego. Wkurzające jak się wszystko psuje. Mi też laptop padł i nie mam w domu kompa :-(

Oliwkakarolina jedź z mężem :-) Nie wiem gdzie jedziecie, ale przyjemnej i szerokiej drogi :-)

Palemko cześć Kochana, jeszcze Ci nie gratulowałam podjęcia decyzji o laparo, wiec robię to teraz GRATULUJĘ!!!

Duszek co dziś u Ciebie? :-)

MARYLKA- no to koszykarz bedzie jak ma długie nogi :tak:albo pływak:tak:
super,niech zdrowo rosnie:))
a waga ładna-ja teraz patrze na katre ciązy z Zuza to w 32 t.c. Zuza miała 2400 a urodziła sie w 38t.c. z wagą 3720
za to Domi miał w 32 t.c 2100 a urodził sie w 40 t.c z waga 4100

tak wieć Bartuś może być równie duży jak moje bąki ,ale dasz radę urodzić:tak:;-)
ciesze sie,ze pokoik bedzie szykowany,ze tyle juz masz uszykowane-bardzo sie ciesze...choć jak sobie przypomnę ,ze razem testowałyśmy i widze w którym bym była tyg.to...

no ale może nam sie w koncu uda...

wybrałąś szpital gdzie bedziesz rodzić ??

ARTRISHI-spoko,nie przepraszaj,no coś TY :)
wspólczuje straty...
ja pierwszą miałam 7 lat temu teraz we wrześniu miałam ciąże biochemiczną a w listopadzie pozamaciczną...też swoje przeszłam.
walcz i rób wszystko zeby sie udało...

PSZCZÓŁKA- cześć,no wleciałam-dzieki za smska wczoraj:)

reklama
mama no to tez wiele przeszłas...
Fajnie natrafic na osoby, ktore rozumieja ten bol po stracie maluszka, chociaz oczywiscie nikomu tego nie zycze. A my dzialamy, działamy, chociaż czasami bardzo boli jak sie widzi I kreske na tescie ciazowym, to jestem pewna ze Tomek bedzie wspanialym ojcem i ten widok (Tomka bawiacego sie z dzieckiem) wynagrodzi mi wiele przezyc ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry