reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamanie ma sprawy :-D Najważniejsze, że już jesteś :-) A z tą przerwą to uważam, że dobrze Ci zrobi, ale to tylko moje zdanie.

Artrishi nam też za chwile, czyli w marcu, minie pół roku odkąd się staramy i nic... A jeszcze wczoraj koleżanka w ciąży pyta jak tak=m u nas ze starankami, więc mówię, że czekam teraz na test, a ona: wyluzuj. Ja jej powiedziałam, żeby tak nie mówiła bo to tylko denerwuje.

reklama
Pszczolka noo to moze czlowieka wyprowadzic z rownowagi :dry:
Ludzie nie maja w ogole taktu. Dlatego u nas nikt nie wie ze sie staramy, poza rodzicami oczywicie. ;-)
Nam w marcu 7miesiac.

Żucze wam milego dnia a ja zmykam do szkoly :) papa

Ostatnia edycja:
mama no to tez wiele przeszłas...
Fajnie natrafic na osoby, ktore rozumieja ten bol po stracie maluszka, chociaz oczywiscie nikomu tego nie zycze. A my dzialamy, działamy, chociaż czasami bardzo boli jak sie widzi I kreske na tescie ciazowym, to jestem pewna ze Tomek bedzie wspanialym ojcem i ten widok (Tomka bawiacego sie z dzieckiem) wynagrodzi mi wiele przezyc ;-)

ART- mój też Tomek :))doczekasz sie maluszka-wierzę ,ze każda tu sie doczeka:)

PSZCZÓLKA- oj tak-na mnie słowo wyluzuj działa jak płachta na byka!!! wrrrr
i dzieki za zrozumienie-wiem,ze w każdym cyklu trzebaby działać ,ale ja ten jeden odpuszczam całkowicie bo wiem ze to jest mi teraz potrzebne.
&&&&&&&&&&&&& za Twoje starania :)

Cześć dziewczynki

mama hej dawno sie nie widziałyśmy na BB;) tęskniłam

artrishi witaj, napisz pare słów o sobie. Ile masz lat? gdzie mieszkasz? co lublisz robić?

Ja mam 25 lat stramy się z mężem od 8 miesięcy i na razie bez efektów.

witam sie z rana ze wszystkimi....
dzis mam ciezki dzien...moja siostra slubuje a mnie niestety nie moze tam byc... a na dodatek rano rozmawialam z mama przez skypa i mi nauragala ze jestem egoistka ze nie przylecialam....ale sie wscieklam.... ale lacina poszla.... poplakalam i juz lepiej...
rurka gdzie jestes?
czesci mamus:-*
witam nowa staraczke:-)

EWULA- też tęskniłam :)
no kilka dni odpoczynku mi bylo potrzebne...a teraz nie wiem o co kaman ...najpierw wczoraj jak napisałam pierwszego posta okazało sie ,ze nie mam suwaczków i na nowo musiałam ustawiać...a teraz rano miałam avatar a teraz patrze i już nie ma mojej fotki-nie wiem o co kaman????????!!!!!!!!!!!!

ktoś mi sie na konto włamał i usuwa czy co????????????????

WIOLA-= cześc kochana :* ale sie porobiło...a siostra ślubuje za granicą???
no to masz pewnie humor nie halo-współczuję..

Całusy Misiaki moje :-)

Ślę Wam, Kobitki spóźnione ale NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA z okazji naszego wczorajszego święta :tak: :zawstydzona/y: Niestety, po nocce padłam jak dziecko i nawet nie dałam rady na BB zajrzeć a z kolei wieczorkiem chciałam posiedzieć z G. :-)

Co słychać? Jakieś fasolki są? Jak Rurka???

EWULA- no własnie może Sol coś zaradzi...

SERGII- powitać :))
narazie nie ma fasolek-poza fasolką Duszka :))
a Rurka nie odzywała sie od rana...czekamy ;)

reklama
mama siostra w anglii slubuje ... a mojej mamie trudno pojac ze najzwyczajniej w swiecie nie stac mnie na lot do nich na dwa dni i zeby wydac na to okolo 1,5tysiaca.najbardziej wkurzylo mnie to ze na mnie napadla....
witaj serge:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry