reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
komp mi sie zawiesił-wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

EWULA- papa-miłej pracy

WIOLA- juz zostawiłam odkurzać-poodkurzane ,podłogi pomyłam w łazience i korytarzu.teraz biore sie za kuchnię..

Marylka- FAJNIE,ZE SIE przemogłaś i zaglądaj częściej:tak:to czekamy na fotki jak już kosz dojdzie :-)no tak Ty całe lato możesz w ogrodzie z Bartem przesiedzieć bo a maju rodzisz to super bedzie miał legowisko:-D

no i &&&&&&&&& za szybki poród:tak:

JOS- no nie ma fotki-amba wcieła-narzie są żaby:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marylko plan super a przemowa do syna jeszcze lepsza:-)az mi sie morda usmiechnela.... kochana jak ja tesknilam za toba.a ten kosz to fajna sprawa mialam taki przy Iwie.
ja mama nadzieje ze uda mi sie isc na prawko teraz w lato...podobno kobiety w ciazy lepiej przyswajaja wiedze
jos witaj:-).nie dam sie.

Hej Wiola a mówiłaś wcześniej, że nie pojedziesz???

Mama domek to u Ciebie musi lśnić jak go sprzątasz tak często :-) Ja też lubię porządek.

Marylka życzę CI szybkiego porodu :-) Bardzo ładne imie wybraliście dla synka, też mi się podoba :-)

RUUURRRRKKKAAAAA gdzie jesteś???

MARYLKA- aha-no i &&&&&&&&&&&&&&&& za prawko :))

PSZCZÓLKA- ja sprzatam codziennie bo w weekend chcemy rodzinnie spędzać a nie na porządkach;-):tak:

JOS- dzieki-narazie żaby muszą byc :)

Hej dziewczynki. A ja sie zmartwilam dzis bo rano zauwazylam w toalecie na papierze takie brazowawe plamienie. Kurcze biore duphaston i praktycznie leze a jednak takie cos.Jutro wieczorem mam wizyte u lekarza mojego zaplanowana no i nie wiem teraz czy dzwonic do niego czy do jutra poczekac. Na razie wzielam 3 tabl duphastonu i magnez i leze dalej. Denerwuje sie ze cos zlego sie dzieje. Brzuch mnie nie boli tylko to plamienie :-(

Co z rurka? bo z tych nerwow nie mam sily szukac.

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim :-)
Czytam Was codziennie ale u mnie nic się nie dzieje:-(
W tym miesiącu nie mam ochoty na seks, kochaliśmy się tylko raz:zawstydzona/y:
W piątek na 17sta mam wizytę u gina, kurczę strasznie nie lubię tych wizyt, ani u gina ani u dentysty:-( cały tydzień tylko o tym myślę....
Pozdrawiam Wszystkie:-D

reklama
pszczolka mowilam od poczatku ze nie dam rady przyjechac...a poza tym mimo ze sa ze soba od 7lat to dowiedzialam ze ze biora slub jakis miesiac temu....no sory .dla mnie to za malo czasu na uzbieranie pieniedzy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry