reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
juz nie smece....
wczoraj na kolacje mi sie goscie zjawili....brat mojego z rodzina i tescie...moj M sie wygadal ze staramy sie o dziecko a oni go wysmiali:-)...nie uwierzyli mu...Iwcia jak byla mala dawala nam dosyc popalic i moj M mowil ze niechce drugiego dziecka(ale wy o tym wiecie bo wam sie zalilam- kochane moje) i teraz nikt nie wierzy ze mozemy miec kiedy kolwiek druga dzidzie

WIOLA- no to sie goście zdziwią :)))
człowiek sie otworzy i liczy na poparcie a tu smiech :))

a ja narazie zrobiłam sobie taki avatar żabi bo nie mam tu w kompie zgranych fotek...mój album z dziecmi z profilu też zniknął...nie wiem o co kaman ,no nie wiem......

SOL- gdzieeeeeee jesteśśśśśśśśś-pomocy !!!!

MARYLKA- no to koszykarz bedzie jak ma długie nogi :tak:albo pływak:tak:
super,niech zdrowo rosnie:))
a waga ładna-ja teraz patrze na katre ciązy z Zuza to w 32 t.c. Zuza miała 2400 a urodziła sie w 38t.c. z wagą 3720
za to Domi miał w 32 t.c 2100 a urodził sie w 40 t.c z waga 4100

tak wieć Bartuś może być równie duży jak moje bąki ,ale dasz radę urodzić:tak:;-)
ciesze sie,ze pokoik bedzie szykowany,ze tyle juz masz uszykowane-bardzo sie ciesze...choć jak sobie przypomnę ,ze razem testowałyśmy i widze w którym bym była tyg.to...

no ale może nam sie w koncu uda...

wybrałąś szpital gdzie bedziesz rodzić ??
no chodze do szkoły rodzenia i tam położna nas mierzyła i powiedziała że moge rodzić duże dzieci i mama i babcia rodziły po 10 min - mama moja to nic nie czuła tylko stękneła bo myślałam że tak trzeba ;-) więc mam nadzieje że u mnie tez tak będzie i puki co jakos sie mocno nie boje
a w pokoju jedna ściana będzie w safari :) - tapeta na zamówienie :) ale co tam raz nie zawsze :) można zaszalec :) w końcu pierwszy syn tylko raz sie rodzi :)
no własnie ja powiem szczeze że mi cięszko własnie było tu zaglądać bo nie wiem do końca jak sie zachować i też mam przed oczami że miałyśmy razem rodzić a stało sie jak stało i jakoś nie moge sie w tym wszystkim odnaleść dlatego tyle nie zaglądałam , nie wiem czy to dobry pomysł ze zajrzałam ale jakoś tak wyszło

witam sie z rana ze wszystkimi....
dzis mam ciezki dzien...moja siostra slubuje a mnie niestety nie moze tam byc... a na dodatek rano rozmawialam z mama przez skypa i mi nauragala ze jestem egoistka ze nie przylecialam....ale sie wscieklam.... ale lacina poszla.... poplakalam i juz lepiej...
rurka gdzie jestes?
czesci mamus:-*
witam nowa staraczke:-)

tulam mocno :) i helloł :) sorka że sie nie odzywałam :( moja wina przyznaje sie , nie wiem czemu nie pojechałaś ale na pewno miałaś swoje powody zresztą to peno nie takie hop siup żeby pojechać do siostry z małym dzieckiem i mama nie powinna tak marudzić i utul Iwusie - księżniczke jedną :)

Sergi hej babo :)

info od MARY-BETH
u mnie atak zimy!siedze w pracy i nie wlatuje na bb..przekazuje wszystkim babeczkom pozdrowienia:tak:ślę buziaki;-):-)

odkurzacz sie drze wiec ide posprzątać..

wiola my tez nie rozpowiadamy o staraniach. Mój S jak go pytają nasi przyjaciele kiedy dziecko to mówi ze po osiemdziesiątce;-). Ja w sumie nie ukrywam tego mama wie, wiedzą też koleżanki w pracy no bo chodze na badania w mojej przychodni to nie będę zciemniać:-). W sumie to ja nie za bardzo umiem rozmawiać o tym tak bez emocji. Teściowie cały czas podpytują kiedy będzie wnuczę, ale my nic nie mówimy. Im chcyba najtrudniej byłoby mi przyznać się ze mamy problem z poczęciem dzidziusia, ale narazie nie martwie się będzie dobrze.

Marylka- BARDZO DOBRZE ,ZE WLECIAŁAŚ!!!
było minęlo-trudno,już sie pozbierałam...

takze wlatuj i nic sie nie martw :))
a safari to cudnie bedzie wyglądało:tak::tak:i masz rację-pierwszy syn raz sie rodzi-i z porodem też bedzie si wiec tymbardziej sie ciesze,ze tak pozytywnie nastawiona jesteś:-)

a kosz dla Malego już upatrzony???
teraz sporo dziewczyn kupuje kosze albo kołyski..

witaj Marylko:-)super ze synus juz taki duzy i zycze ci takiego latwego porodu...masz racje nie ma sie co bac na zapas bezdie dobrze.bardzo sie ciesze ze zajrzalas...ale ja miejwiecej wiedzialam co u ciebie bo podczytywalam na wystaranych:-p
mama zostaw ten odkurzacz:-)
ewula musi sie udac w koncu.... no trudno musimy zostac mamami zimowymi:-)

reklama
mama ja kosz zakupiłam na samym poczatku :) w pierwszym trymestrze jeszcze :) w sumie to Sergi mi go kupiła na ebayu angielskim i juz mi go wysłała także czekam na niego z niecierpliwością i choć go na zywo jeszcze nie widziałm to wiem że cudny ale na tym kompie nie mam fotek :)
no mi kołyski sie nie bardzo podobaja ale na taki kosz to chora była a poza tym będe mogła na początku przy samym łóżku postawić go no i bede mogła małego nawet na śpiocha znosic na dół czy do ogrodu :)

już kiedyś prubowałam tu zajrzec ale jakoś nie mogłam dopiero dziś mnie tak tchneło :)

witaj Marylko:-)super ze synus juz taki duzy i zycze ci takiego latwego porodu...masz racje nie ma sie co bac na zapas bezdie dobrze.bardzo sie ciesze ze zajrzalas...ale ja miejwiecej wiedzialam co u ciebie bo podczytywalam na wystaranych:-p
mama zostaw ten odkurzacz:-)
ewula musi sie udac w koncu.... no trudno musimy zostac mamami zimowymi:-)
dobrze że podczytywałas ja jakoś nie umiałam ale tak jak pisze przemogłam sie troche :)
no ja jak na SR mówie że rodze w 10 max 15 minut to nikt mi nie wierzy i wszystkie sie ze mnie śmieją :) ale ja tam swoje wiem i mówie że ja zawsze była inna :) tzn wyjątkowa :) hahahahahahahahahahahaha więc i poród będzie szybki a co :) jak szalec to szalec :) a poza tym kiedyś usiadłam i mówie tak synu słuchaj ale poród to ma być szybko ok ?? bo po co mam tyle czekac i sie męczyć no i mnie kopnoł - znaczy że przytaknoł :) to raz a dwa że długo go robiliśmy bo to była jakas szalona noc chyba z 4 czy 5 razy (wiecie wychodziliśmy sie przewietrzyć z wesela do pokoju i tak wychodziło jakos :-) ) więc poród musi być szybki bo już sie namęczyliśmy na tego pierworodnego - tak to sobie wykombinowałam :)

mam nadzieje że szybko sie Wam uda i dopiero sie znajomi zdziwą :) ja mam zamiar pod koniec przyszłego roku zacząc działac znou :) - wiem wiem jeszcze jednego nie urodziłam ale co tam trza iść za ciosem :) no i chciała bym między jednym a drugim dzieckiem zrobić prawko więc mam niezłą motywacje :) bo chciała bym 2-3 lata max odstęp wiekowy :)

sol nie gniewaj sie za powtórke - to tak żebyś zauważyła że i tu zaczełam sie udzielać spowrotem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry