Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chodze do szkoły rodzenia i tam położna nas mierzyła i powiedziała że moge rodzić duże dzieci i mama i babcia rodziły po 10 min - mama moja to nic nie czuła tylko stękneła bo myślałam że tak trzeba ;-) więc mam nadzieje że u mnie tez tak będzie i puki co jakos sie mocno nie bojeMARYLKA- no to koszykarz bedzie jak ma długie nogialbo pływak
super,niech zdrowo rosnie)
a waga ładna-ja teraz patrze na katre ciązy z Zuza to w 32 t.c. Zuza miała 2400 a urodziła sie w 38t.c. z wagą 3720
za to Domi miał w 32 t.c 2100 a urodził sie w 40 t.c z waga 4100
tak wieć Bartuś może być równie duży jak moje bąki ,ale dasz radę urodzić;-)
ciesze sie,ze pokoik bedzie szykowany,ze tyle juz masz uszykowane-bardzo sie ciesze...choć jak sobie przypomnę ,ze razem testowałyśmy i widze w którym bym była tyg.to...
no ale może nam sie w koncu uda...
wybrałąś szpital gdzie bedziesz rodzić ??
witam sie z rana ze wszystkimi....
dzis mam ciezki dzien...moja siostra slubuje a mnie niestety nie moze tam byc... a na dodatek rano rozmawialam z mama przez skypa i mi nauragala ze jestem egoistka ze nie przylecialam....ale sie wscieklam.... ale lacina poszla.... poplakalam i juz lepiej...
rurka gdzie jestes?
czesci mamus:-*
witam nowa staraczke:-)

i masz rację-pierwszy syn raz sie rodzi-i z porodem też bedzie si wiec tymbardziej sie ciesze,ze tak pozytywnie nastawiona jesteś:-)
dobrze że podczytywałas ja jakoś nie umiałam ale tak jak pisze przemogłam sie trochewitaj Marylko:-)super ze synus juz taki duzy i zycze ci takiego latwego porodu...masz racje nie ma sie co bac na zapas bezdie dobrze.bardzo sie ciesze ze zajrzalas...ale ja miejwiecej wiedzialam co u ciebie bo podczytywalam na wystaranych
mama zostaw ten odkurzacz:-)
ewula musi sie udac w koncu.... no trudno musimy zostac mamami zimowymi:-)