reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GOSIANE- witaj ,mi gin zawsze mówil ,ze jak sie cos dzieje to dzwonić-wiec mysle,ze mimo jutrzejszej wizyty zadzwoń ,opisz sytuację i niech Ci powie co robić do jutra zanim Cie zbada...
najwazniejsze,ze brzuch nie boli,nie masz skurczy i ze nie jest to żywo czerwona krew...
leż ile możesz...

ZIZI- czesc ,ja Cie rozumiem z niechęcia do seksu...
ja może jestem dziwna ,ale mnie wizyta u gina nie krępuje i wole facetów niż babki-u babki byłam raz i wiecej nie poszłam..
WIOLA- pewnie,ze to za mało czasu na uzbieranie kasy-dojazd dojazdem,ale jeszcze trzeba sie ubrać i prezent kupić.......

Ostatnia edycja:
reklama
Gina mam faceta, jest bardzo fajny, ale jakoś tak dziwnie przed nim nogi rozkładać:zawstydzona/y:
W piątek wieczorem Wam napiszę co mi powiedział....

Gosiane ja to jestem taka panikara, ze pewnie od razu bym do gina szła...lub chociaż zadzwoniła.

Hej Zizi widzę, że już większość z nas ma dość seksu :-( Przykro mi Zizi, ale może nowy miesiąc będzie lepszy :-)

Wiola skoro uprzedzałaś, to ni powinna twoja mama naskakiwać na Ciebie. Powinna zrozumieć, że tylko Twój mąż pracuje...a tak wogóle to jakbym była na miejscu Twojej siostry i chciałabym, żebyście przylecieli do mnie na ślub za granice to bym Wam kupiła bilety...:-)

zizi : hej i kciuki za wizyte!
wiolka : rozumiem cie... daj spokoj, niekotrzy ludzie anwet jak masz powazny powod, a nawet 100 powodow, to nie zorzumieja, bo po prostu NIE CHCA zrozumiec, ma byc tak jak sobie zycza, zaplanowali i koniec :)

pszczolka : hehehe
bardzo sluszna uwaga co do biletow :)

Jos :-):-) Bo mnie sie wydaje, że tak jak piszesz, niektórzy nie potrafią zrozmieć drugiej osoby ani postawić się na jej miejscu. Idziesz dziś z Poldusiem na plac zabaw? A synuś już zdrowy jest?

pszczolka... ech... wroce jeszcze raz do tego przykrego tematu:
synus zdrowy byl zdrowy juz na drugi dzien wtedy, mial 36,6 a musialam konczyc antybiotyk
bo lekarz palant powiedzial ze to zapalenie gardla to nie zeby (zeby nie daja goarczki!!!! ponoc!!!!) i ze to bakteria i mam dac antybiotyk
a na drugi dzien 36,6 i spokoj, kaszel? 2 razy dziennie, w nocy zero bylo, przed przebudzeniem sie kilka razy tylko..
i chwile pozniej w jednyl czasie wyszly obie dolne piatki..
takze moje dziecie, nie bylo chore
od zebow dostalo goraczki i czrrownego gardla, podraznione bylo wiec pokaszliwal... no i dostal antybiotyk na zeby...,rece opadaja... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

P. wstal dzis b. wczesnie jak na niego (chwile przed 8ma) wiec juz zaczyna marudzic i za 20-30min idzie spac
wiec spacer bedzie ok. 15 :)

mama : pa!

Jos pyatałam, bo dawno mnie nie było i nie wiedziałam co z Poldusiem. Kurcze, niektórzy lekarze to patałachy, oczywiste przecież, że zęby mogą powodować gorączkę. Biedny Mały, że musiał ten antybiotyk łykać. No i pewnie, połóż go teraz spać, wstanie radosny i pójdziecie na spacerek. A powiedz mi, Polduś miał bunt 2-latka? Bo u mojej Małej ostatnio wszystko jest na "nie".

Mama papapa :-)

a ja mam lenia i nawet palcem mi sie ruszyc niechce....M dzis szybciej do domu wroci zebysmu do kosciola mogli wszyscy pojechac...
paulina jos czasem mi sie wydaje ze nie nadaje sie do swojej rodziny... zawsze mama inne poglady... a z moja mama prowadze wieczne wojny, wiec tak klutnia to nic nowego.
jos masakra z tymi lekarzami
paulina u mnie wlasnie trwa bunt dwulatka...wiem o czym mowa
mama a ja od dzis nie jem slodyczy:-(

reklama
marylko plan super a przemowa do syna jeszcze lepsza:-)az mi sie morda usmiechnela.... kochana jak ja tesknilam za toba.a ten kosz to fajna sprawa mialam taki przy Iwie.
ja mama nadzieje ze uda mi sie isc na prawko teraz w lato...podobno kobiety w ciazy lepiej przyswajaja wiedze
jos witaj:-).nie dam sie.
:) trzymam kciuki za Twoje prawko :) potem Ty będziesz trzymać za moje :) , fajnie że u Ciebie sie kosz sprawdził mam nadzieje że u mnie też okarze sie strzałem w 10 :)
Hej Wiola a mówiłaś wcześniej, że nie pojedziesz???

Mama domek to u Ciebie musi lśnić jak go sprzątasz tak często :-) Ja też lubię porządek.

Marylka życzę CI szybkiego porodu :-) Bardzo ładne imie wybraliście dla synka, też mi się podoba :-)

RUUURRRRKKKAAAAA gdzie jesteś???
no imie to K wybrała jeszcze w wielkanoc - czyli długo przed zajściem w ciąże :) hahaha

mama dzięki :)

kurde odwykłam od tego tepa :)

zmykam obiad robić bo dziś ssie wybieram w odwiedziny do sklepu i na SR :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry