reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka : dzieki z alink! rowerek super i cena tez, u nas podobnie ale w ... EURO! tak ok. 90-120! szok!
moze namowie dizadkow zeby zamowili ;) jednak to zawsze 35 a nie 100 euro! 3 razy taniej, wow...................
ale nas tu nabijaja w butle...

reklama
oliwka : dzieki z alink! rowerek super i cena tez, u nas podobnie ale w ... EURO! tak ok. 90-120! szok!
moze namowie dizadkow zeby zamowili ;) jednak to zawsze 35 a nie 100 euro! 3 razy taniej, wow...................
Ja znalazłam w sklepie gdzie mają od producenta,tam chyba jeszcze taniej:)

oliwka pierwszy raz widze taki rower:-)
ide sie wykapac i nogi ogolic.
u mnie za oknem dzis 5 stopni.
witaj paulinko.... zazdroszcze tych kopniakow.buziak dla brzusia od e-cioci

Przez chwilę się zamarzyłam i pomyślałam sobie, że gdyby Bóg się nad nami zlitował i udało nam się w tym cyklu po tyly miesiącach ... wreszcie ... to nie musiałabym isc na tą całą laparoskopie i przeżywac wszystkiego ... gdyby tylko się zlitował ... ale przecież cudów nie ma ... dlaczego miałoby nam się udać ... :-( ah ... niepotzrebnie się rozmarzyłam ...

Oliwka Ten rowerek jest rewelacyjny :-)

Weszłam sobie na stronkę nostalgia.pl i tak się rozczuliłam - bajki z dzieciństwa :-) pamiętam do dziś jak sie czekało na dobranocki :-)

Hej Palemko a może właśnie tak się stanie że nie będzie potrzeby iść na laparo :-)

A tu masz link do sklepów internetowych które poleca producent: Wózki dziecięce easyGo | Sklepy internetowe z wózkami easyGO

No i stronka producenta,można dokładnie obejrzeć rower:Rowerek biegowy BIKER - Rowerek do nauki jazdy easyGO BIKER

Palma niepotrzebnie się dołujesz,a marzenia to dobra rzecz:)

Oliwka Ten rowerek jest rewelacyjny :-)

Rowerek świetny zwłaszcza,że moja niunia nie umie pedałować na swoim,nie ma siły w nóżkach:) A na tym akurat nauczy się trzymać fason:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry