reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia : hej i dzieki :)
palemka : pisalam nie ma jej w sensie "nie ma jej na BB, dzis nic nie napisala" :) ale nie wiem gdzie jest hahahha :)

ps. uwielbiam swarovskiego, kolczyki, a zwlaszcza wisiorki :))))))))))))))))))))))))))))))))

mialam to przemilczec ale jak juz weszlas na temat zakupowy to ja dzis sobie zamowilam tunike i koszulke na naramkach + cienki szal (wiosna jesien) takiej kolorowej firmy Little Marcel :) a takze biala torebke na lato Torrente, przeceniona ze 144 euro na 39 :-D:szok::-)
zdjec koszulek i szala nie mam ale torebka o takie cos :

reklama
czesc

niewiele na razie doczytałam.

PALEMKA marzenia się spełniają, tylko nie te i nie wtedy kiedy chcemy.
zobacz, nam się też srało, ze tak się brzydko wyrażę... a tak bardzo chcieliśmy, i co? i szef nas nieźle doświadczył... później odpuściliśmy, ja miałam tatę i jego chorobę w myślach i w głowie, o starankach niee myśleliśmy, po prostu co jakiś czas sprawialiśmy sobie przyjemność, i zobacz cuda się trafiają. musisz w to wierzyć!!!!!!

jejciu mi też się marzy nowa torebka;)... my kobiety jesteśmy straszne pod tym względem...

witaj Młodam-jak tam sampoczucie?

Ostatnia edycja:
hej Paulina :-)

a dzięki, nie narzekam, więc OK. mimo wiecznego sprzątania po remoncie daję radę, ale za wiele dziennie nie robię by się nie przemęczyć. coś mnie chyba jakieś przeziębienie bierze, bo kicham i z nosa cieknie. bo na alergię to chyyyba jeszcze za wcześnie.
A jak tam u Ciebie? dalej pracujesz? ja za 2 tyg mam wizytkę.

jos - torebka bardzo ładna :)

mlodam - hej ho , kope lat :) no wiem, wiem, ale to juz tyle trwa, że po mału zaczynam rozmiec jaki to ma sens ... Dobra już nic więcej nie powiem. Miałąm udawac, że wszystko jest okej , więc niech będzie okej ... Ela jakieś fotki bys wkleiła wiesz ??? JAk wyglądasz , jak się czujesz ? mów ... !

Młodam ja już L4 bo coś mi się z szyjką działo i mam brać luteinę, także siedzę sobie grzecznie i się oszczędzam;) żeby córcia za szybko nie wyskoczyła;)

palemka : dzieki :) ale przyznam ze to nie moj styl :)
chcialam cos nowego, innego niz zawsze na wiosne, lato :) no i zaszalalam :)
teraz musze pomyslec do c
zego to nosic, bo zazwyczaj mam ciezkie duze cabasy, tramki, campery itp ;)
a nie fredzle i obcasy ;)

palemka - przechodze teraz podobny czas... powoli mi sie odechciewa wszystkiego. Za dlugo to wszystko trwa i nadzieja juz nie jest nadzieja tylko marzeniem o cudzie jakims niebywalym. Wszytko juz robie z przyzwyczajenia i rozpedu (temp, testy owu, wszystkie tabletki)... ale pewnie kiedys minie. A jeszcze jak pomysle, ze niedlugo zbliza sie czas owu i "bedzie trzeba" sie przytulac, to zero radosci tylko przyjmuje to na klate jako koniecznosc. Szlag by to wszystko....

reklama
pok - a no szlag by to !!! Czas testów, tabletek itp juz dawno mam za sobą, życzę Ci bys nie musiała czekac jeszcze długo, by wszystko już się ułożyło :tak: Musimy byc twardzielkami ...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry