reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hehe :) ja sie staram byc przez 99% czasu twardzielka ale sa chwile a czasem dni kiedy juz nie mam sily i nie widze sensu w tym co robie. U mnie dochodzi jeszcze brak pracy, ktora wiem, ze w Polsce bym miala a tu nie mam co liczyc na prace zgodna z mooimi aambicjami i umiejetnosciami, do tego jeszcze zlozylam papiery do takiej prywatnej wyzszej szkoly tutaj i mnie nie przyjeli, wiec mam wrazenie, ze czego sie nie dotkne to wielka porazka. Jesli wkrotce nie zaskoczy mnie cos pozytywnego to nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam. Wszystko sie kumuluje. Samoocena spada i checi do robienia czegokolwiek odbiera.
No nic. laseczki. Ja na jakis czas wylaczam forum, bo mam sporo do zrobienia.
palemka! uda nam sie w koncu w taki czy inny sposob! inaczej by nie moze przeciez? Ja w glebi duszy nie przyjmuje do siebie informacji, ze mogloby sie nigdy nie udac, chociaz takie mysli przplywaja przez moja glupia glowe co jakis czas. Ale tak nie bedzie! Uda sie i juz! Zycie na klate i do przodu! :tak:

a! jos - nie wiesz jak po francusku nazywa sie olej z wiesiołka? Musze poszukac, bo zapasy z Polski starcza mi jeszcze tylko na dzisiaj a tesciowka przywiezie mi kolejne dopiero w piatek. Bo z jednej strony znalazlam "On extrait des graines de l'onagre une huile riche en acides gras essentiels" a z drugiej strony wiesiołek według słownika to oenothere ale na wikipedii: C'est le genre des œnothères, herbes aux ânes ou onagres. No i zglupialam i nie wiem o co w aptece pytac :)

reklama
pok : wieisolek = onagre

u nas czesto sa w supermarkeie monoprix, mieszane z jakims innym kwiatkiem, pomocne na cere :)

ja sie troche balam brac bo w sumie to nie bylo mowy na ulotce o wlasciwosciach typu polepszenie sluzu itp i ze powinno sie brac tylko do olwualcji
a ponoc tak jest
w aptece nawet nie szukalam no bo bylo w rejonie homeopatie w marketach
ale w aptece pytaj o onagre

my lecimy na spacer papatki i do pozniej !

josephine dzięki, tak myślę i wiem, że wiele w tym prawdy. przyjemności na spacerku.
palemko poproszę K by zrobił mi zdjątko, to i pokoik się załapie na zdjeciu :-) to je zapodam ;-) wiesz...
paulina a już szyjka się uspokoiła? ja cytologię muszę w maju powtórzyć :-(

Wróciłam z wojaży,rowerka niet:(
Sklep jest ale z innym właścicielem a zarazem asortymentem.
W związku z czym postanowiłam spróbować uczyć małą jazdy na naszym rowerku a zainwestowania pieniędzy w porządną trampolinę(jest świetna w Decathlon).
Jadę zaraz do domu i wezmę wszystkie paskudy(psy) na spacerek,rozluźnię się przed wieczorkiem i jutrzejszym dniem.
Mam jutro umówionego fryzjera,przerabiam się na blond:)Zobaczymy jaki będzie efekt,ciekawe czy mąż nie padnie:)

ART- dzieki ,mam nadzieje,ze jest jak piszesz-tylko ja jestem na bb od stycznia 2010 -wiec ponad rok i nigdy tak nie było..........

my już w domu-wróciliśmy sepcerkiem po przedszkolu,wciągneliśmy po drodze princeski :))

teraz dzieci oglądają bajkę a ja potrzebuję kawki :)

cały czas myśle czy jechać na zakupy jak mąż wróci z pracy za godzine czy jutro rano....

hej ho !!!

Obiad ugotowany :)
Ogladam właśnie rozmowy w toku i sikam ze śmiechu, skąd oni tych ludzi biorą ??????????!!!!!!!!! :shocked2:

oliwka - hehe, ja tez się przerabiam na blond, schodzę z ciemnego brązu , rozjaśniałam się juz 3 razy u fryca i już wygladam jak blondyna ;) A ile masz tych paskód ???????????

witaj artrishi - ale masz trudny login :blink:

mlodam - czekamy na fotkę :tak:

pok - gdzieś polazła ????????:-p

mama - na spozywcze zakupy ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry