Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiola my tez nie rozpowiadamy o staraniach. Mój S jak go pytają nasi przyjaciele kiedy dziecko to mówi ze po osiemdziesiątce;-). Ja w sumie nie ukrywam tego mama wie, wiedzą też koleżanki w pracy no bo chodze na badania w mojej przychodni to nie będę zciemniać:-). W sumie to ja nie za bardzo umiem rozmawiać o tym tak bez emocji. Teściowie cały czas podpytują kiedy będzie wnuczę, ale my nic nie mówimy. Im chcyba najtrudniej byłoby mi przyznać się ze mamy problem z poczęciem dzidziusia, ale narazie nie martwie się będzie dobrze.
Przez chwilę się zamarzyłam i pomyślałam sobie, że gdyby Bóg się nad nami zlitował i udało nam się w tym cyklu po tyly miesiącach ... wreszcie ... to nie musiałabym isc na tą całą laparoskopie i przeżywac wszystkiego ... gdyby tylko się zlitował ... ale przecież cudów nie ma ... dlaczego miałoby nam się udać ... :-( ah ... niepotzrebnie się rozmarzyłam ...