reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemko 3sztuki:Rottweiler (8latek), Tosa Inu (12miesięcy) i Jamnik (3miesiące)

Rurka przykro mi...może jeszcze coś wyjdzie? Test wadliwy?

reklama
mama - Ty diablico !!!!!!! Wrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!
pok - Ty mamy nie słuchaj , ona chyba z domu nie wychodzi ... w Polsce jest mnóstwo burakówmój sąsiad jest tego przykładem ;)

oliwka - palemka kochac psy , kiedyś miec, ale teraz mieszkac w małym mieszkanku i nie miec warunków , Tosa i rottweiler to sa bojowe psy chyba ?

rurka - przikro mi, ale może małpowata nie przyjdzie, zatestuj jeszce jutro :)

Ostatnia edycja:
Pok ja mam zawsze 30 dni, czasami 28. Nie dopatrzyłam się tam niczego. Test robiłam gdzieś z godzinę temu, czułość 25. Fasolki raczej nie ma, chyba, że to wina testu, bo nie z apteki tylko z drogerii w promocji po 6.99.
Dalej mam ten śluz i @ jutro też pewnie nie będzie, bo nie czuję, żeby miała przyjść.

A co do włosów to moja fryzjerka pasemkami mi zejdzie do blondu za 1-wszym razem:) Mamy super rozjaśniacz:)

Pok ja mam zawsze 30 dni, czasami 28. Nie dopatrzyłam się tam niczego. Test robiłam gdzieś z godzinę temu, czułość 25. Fasolki raczej nie ma, chyba, że to wina testu, bo nie z apteki tylko z drogerii w promocji po 6.99.
Dalej mam ten śluz i @ jutro też pewnie nie będzie, bo nie czuję, żeby miała przyjść.
A może jutro beta?Najpewniejsza jak wiesz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PALEMKA- tak buraków w Pl nie brakuje :))) ale nie cukrowych! :)
tych akurat brak-w Auchan zrobili tak ,ze przy cukrze jest kolejka i dają tylko 10 kg na osobę...

Palemka- DODAŁAM DO TAMTEGO POSTU TANCERKĘ-LUKNIJ SOBIE JAKA ZGRABNA JESTEM :)))))))))))))))))))))

rurka - zrob jutro z rannego siku. Mozliwe, ze fasolka jest ale stezenie bhcg jeszcze male i wyjdzie w porannym sikancu.
kciuki trzymam nieustannie!

mama - o cukrze to ja czytalam ostatnio we wprost, polityce lub innym newsweeku, ze wzrost jego cenu to bardziej skutek polityki rolnej UE, ktora przestala doplacac do cukru i costam costam. dosc skomplikowane bylo wytlumaczenie i nie za dobrze pamietam ale chyba az poszukam :)

jest!
"(...). Nawet gdy Bruksela postanawia ograniczyc cenowe absurdy, efekty są często katastrofalne. Tak było z reformą rynku cukru. Przeprowadzono ją w latach 2006-2009, gdy europejscy decydenci zorientowali się, że hojne subsydia i wysokie ceny gwarantowane doprowadziły do gigantycznej nadprodukcji cukru. Było go na kontynencie więcej, niż może przejeść pólłtora miliarda Europejczyków. Wyasygnowano więc kolejne miliardy euro na dopłaty do eksportu.
Ostatecznie postanowiono <zreformować rynek> za pomocą zachęt i ograniczeń prowadzących do likwidacji cukrowni i zmniejszenia obszaru upraw buraka cukrowego. Ewentualne niedobory na rynku cukru miał pokryc import z Brazylii, Indii czy Australii. Ale dostawcy nie w ciemi bici - szybciutko podnieśli ceny. Efekty? Przed wstąpieniem Polski do UE za kilogram cukru płaciliśmy 1,7 zł - dziś kosztuje on w sklepach nawet 4 zł. Klient dostał po kieszeni, ale potentaci na europejskim rynku nie narzekają. Polskie spółki koncernów Sudzucker, Pfeifer & Langen oraz British Sugar Overseas otrzymały od 30 do 60 mln euro rekompensat."

no a Ty piszesz, ze już 7 zł. Masakra!

Ostatnia edycja:
Oliwka sądzę, że to bez sensu. Jestem 5 dni po terminie więc test już powinien wyjść.

Pok poczekam do soboty, ale już straciłam całą nadzieję.

pok- TAK CZY SIAK cukier masakrycznie poszedł w górę tak jak paliwo!!!

no ale dobra nie smęcimy bo bez tego jest nam ciężko psychicznie z tymi staraniami..

zmykam-lista zakupów zrobiona,mąż zaraz bedzie wiec sie szykuję.papa:)

Palemka tak,bardzo kochane są.Z Tosą chodzę na szkolenie żeby ją ułożyć,w końcu mamy dziecko na stanie i następne w planach.Na szczęście możemy sobie pozwolić na pieski,miejsce jest.

Rurka ja z Ninką w ciąży robiłam test w 5tygodniu ciąży i wyszła ledwo widoczna kreska,usg nic nie wykazało a dopiero badanie ginekologiczne 3 dni później potwierdziło ciążę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry