reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka- moja sistar ma cane corso , piekny i mądry pies;)
mama - widziałam, widziałam jaka lasencja z Ciebie ;-) udanych zakupów :)
rurka - kurcze tyle dni ci się spoznia, to musi coś byc na rzeczy

reklama
mama - reglamentują cukier w Auchan!? a swoja droga kto kupuje na raz 10 kg cukru?!
Ja herbaty nie slodze, wypiekow za bardzo nie robie i kilogram cukru na pół roku mi starcza. W ogole prawie nie uzywam.

rurka kurcze no :dry: ja potrzymam jeszcze &&&&&&&&& moze owulke mialas spozniona.

Jakis dzien dzis nie taki :-( ja juz mam takie myslenice w glowie ze nie wiem. Plamienie malusienkie ale jest :wściekła/y: kurcze czemu nie moze byc u nas wszystkich tak jak powinno... ehh przestaje juz smecic.

lazurowe to witaj w klubie. Dzis mi sie takie brazowe plamienie pojawilo. Ja mam na jutro zaplanowana wizyte no i biore od 2 tyg duphaston wiec leze i czekam na jutro. Mysle ze powinnas zadzwonic do lekarza.

Witajcie.
Przepraszam że sie nie odzywałam, ale musiałam jakoś dojść do siebie.
Rurka ja tam też nadal trzymam & za ciebie.
Witam nową staraczkę:-D

Dziewczynki, proszę o wybaczenie, ale nie będę teraz za dużo pisać, będę was odwiedzać, czytać, ale muszę dojść całkiem do siebie. Oczywiście tęsknię za wami cały czas:-):tak:
Starać się będę cały czas:-D

gosiane musze czekac do jutra. Na 11:00 mam wizyte. Pierwszy raz ide tu w Niemczech do gina i nie mam zadnego innego namiaru jak tylko do przychodni gdzie przyjmuje, ale wlasnie skonczyli na dzis prace. Przed chwilka znow sprawdzalam i nie ma nic wiecej. A Ty duzo mialas tego sluzu? Ja biore tylko kwas foliowy.
Rurka ja trzymam nadal &&&&&&. Poki @ nie ma.... sama wiesz :tak:

Ostatnia edycja:
lazurowe tylko troszke ale jak wlozylam ostatnio papier troszke glebiej to dalej tam jest taki sluz. To dobrze ze masz na jutro wizyte tez. Ja mam dopiero na 20 wiec caly dzien przede mna. Mysle ze powinnas sie teraz polozyc i juz jak najmniej wstawac do jutrzejszej wizyty. Lepiej uwazac. To daj jutro znac koniecznie co tam u ciebie po wizycie. A brzuch cie boli?

reklama
gosiane ja wlasnie tez sobie teraz sprawdzilam papierem jak to wyglada w srodku i taki czerwono-brazowy sluz jeszcze tam jest... Bardzo sie denerwuje teraz. Kurcze... Brzusio w sumie to mnie nie boli, a Ciebie? Nie wiem skad to przylazlo :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry