reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lazurowe to dobrze ze cie nie boli brzuch, mnie tez nie. Poloz sie i postaraj sie uspokoic. To pewnie nic takiego ale wiadomo ze nerwy sa. Cale szczescie ze mamy obie jutro wizyty. Wlasnie tez sie zastanawiam skad to ale nie bede czytac nic bo sie tylko nakrece a dla dzidzi najlepiej bedzie jak sie uspokoimy. Trzymam &&&&& za nasze fasolki.

reklama
Dziewczyny unikajcie ciepłych kąpieli,zrelaksujcie się na ile możecie i wypoczywajcie.
Ja miałam takie małe plamienia w ciąży,tak do 12tc mniej więcej i non stop jeździłam z pogotowia bo panikara jestem,podobno to normalne...ale lepiej dmuchać na zimne.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7!

Lazurowe,używaj patyczka higienicznego(wygodniejsze?).Jakby coś więcej się działo,ból lub więcej zabarwienia w sluzie to na pogotowie leć.
Jeszcze raz trzymam &&&&& dziewczyny.

gosiane jak dobrze, ze jestes... Wiem, ze lepiej nic nie szukac w necie, bo to prawda, ze czlowiek sie tylko nakreca. Ja dzis rano poklocilam sie ostro z moim B. Byl placz tez, bardzo sie zdenerwowalam. A ja mam od dziecinstwa stwierdzona nerwice lekowa, ktora jest nieuleczalna i jak sie denerwuje to moge miec uciski w klatce piersiowej niekonieczne w tym czasie kiedy jestem zdenerwowana. Ale stres byl dzis spory. Moze to tez bylo jakims powodem, nie wiem... Czekam jutra...
oliwka dzieki kochana. Ja juz grzecznie w lozku leze. Potem wstane tylko na platki z mlekiem, bo jakos mam taka ochote na nie. A gdzie reszta kobitek???

Ostatnia edycja:
lazurowe no jak to sie mowi "w kupie razniej" ;-) Nie wiem jakie moga byc przyczyny, u mnie to sie rano pojawilo. Moj maz jeszcze o niczym nie wie i na razie czekam az z pracy wroci. Bedzie dobrze na pewno. Ja spalam troche w dzien to szybciej czas mi zlecial :-)

Oj widze ze niezła impreza mnie omineła :-(
Rurka kurcze no :-( ale nie ma @ jest nadzieja :-) 3mam kciuki ;*

Witam nową staraczke ;-)

A ja po praktyce ;-) i po zakupach ;-)

Zaopatrzyłam się w odżywke do paznokci :-)

A wam jak dzien mija ?;-)

Dziewczyny przepraszam, że ja tak ciągle o sobie... Powiedzcie mi, to możliwe, żeby negatywny test 4 dni po terminie @ sie mylił?

witajcie kobietki
gosiane, lazurowe- trzymam kciuki za Wasze fasolki :)
Rurka - nadal nie bede puszczała &&&&&&&&&&&&&&&& poki @ nie przyjdzie są nadzieje!
Witaj Oliwka- jeszcze się nie znamy:)

A ja po wizycie u Gin - wszystko ok, dzisiaj ostatni tabs anty i czekam na @ na weekend :) troche nie pasuje do watku ale lubie z wami popisać i razem z Wami wszystko przezywam wiec sie mnie nie pozbedziecie tak łątwo :)

buziale~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i fluidki oczywiscie:)

rurka mi sie wydaje ze mozliwe, pisalam Ci juz wczesniej ze moze owu ci sie przesunela. Moze zrob bete jutro? Bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Rurka nie przepraszaj. Wydaje mi sie ze mozliwe ze mogłby jeszcze test wyjśc negatywnie bo moze jest małe stężenie bhcg
3mam kciuki i zycze Ci z całego serduszka II upragnionych kreseczek ;-)

reklama
Mikusia witaj:) miło mi

Rurka jest szansa,pewnie.Powtórz test z rana albo zrób betę.

Rurka nie przepraszaj. Wydaje mi sie ze mozliwe ze mogłby jeszcze test wyjśc negatywnie bo moze jest małe stężenie bhcg
3mam kciuki i zycze Ci z całego serduszka II upragnionych kreseczek ;-)
Pewnie,że tak! Zobacz Rurka co ze mną:) Dzisiaj mam 28dc a dopiero jestem przy owulacji:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry