reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak nie dostanę @ do soboty, a to będzie już tydzień od terminu @ to zrobię betę. Ja Wam powiem, że czuję, że mogło się udać, brzuch mnie pobolewa inaczej niż na @ i mam ten śluz, którego nigdy nie miałam. Ale naczytałam się teraz w necie, że dziewczynom już w dniu miesiączki wychodziły i teraz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

reklama
Rurka- pamiętasz jak było ze mną mi test wyszedł 5 dni po terminie @ (blada) a tydz po @ juz mocniejsza:) więc badz dobrej myśli a bedzie dobrze:)

Cześć wszystkim!!!

Jestem już z pracy. Nie wlatywałam wcześniej, bo w pracy nie mam jak - dużo roboty. Ale Mama przekazała Wam moje pozdrowienia (dzięki, Mama!). ;-)

Rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nadal! Powtórz test jutro, ale może kup ten Clear Blue elektroniczny? On droższy jest, ale chwalą go... Tulę!

Gosiane, Lazurowe - spokojnie, plamienie się zdarza i trzymam kciuki, by to nic złego nie oznaczało. Przede wszystkim nie martwci się. :-)

Mlodam, Marylka, Ewcia - ale fajnie, że wleciałyście! :-)

Wszystkim Wam życzę miłego popołudnia! :-) U mnie atak zimy dziś był okropny! :oo: A wczoraj tak pięknie było... No, dziś myślałam, że do pracy nie dotrę! :oo2: Ale jakoś dałam radę. A w pracy dzień szybko zleciał, dużo było do zrobienia. Przeziębienie jakby mijało... ;-) Jupi! :-)

Przepraszam za porównanie ale człowiek ja ma pryszcza to wie,że ma pryszcza.Jak ma migrenę to też wie,że to migrena.Jak jest @@@@ wredna to się wie,że jest....tak samo powinno być z ciążą,jak jest to się powinno wiedzieć od razu i na 100%! Tylko komu to zgłosić? :)

Rurka kazda kobitka jest inna. TAk jak mowisz poczekaj do soboty.

@ uciekaj jak najdalej od RURKI !!!!!

ładna fryzurka ;-)

Mary zdrówka zycze ;*

Ostatnia edycja:
bedzie dobrze:) Rurka!!!!!!!!!!!!a fryzurka szałowa:) może też bym się skusiła...tylko moje włosy są o d..... roztrzaskać :(

Hej Mary!!!! zadowolona z nowej pracy??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry