reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAry- już lepiej, ostatni miesiąc byl ciezki ale powoli zbieram się w sobie:) marzy mi sie wyjazd ...mąż coś planuje w Bieszczady za tydz w weekend :) uwielbiam tam jeździć wyciszam sie :)

Super pomysł!!! Odpoczniecie, zrelaksujecie się! :-):-):-) Zobaczysz, że wszystko się w końcu ułoży!

A moja koleżanka urodziła dziś córcię... :-) Ma 36 lat i bez problemu zaszła w ciążę, więc wszystko jest możliwe! ;-)

reklama
gosiane wiem, ze bedzie dobrze z naszymi fasolkami. Jutro jak wroce od gina od razu napisze. Odpoczywaj kochana. Ja ide na platki z mlekiem ;)

dzieki Mary:)

ja tez uciekam na kolacje, mąż zaraz będzie i na 23 znowu ucieka do 2 pracy:( grrrr

zycze milego wieczoru kochane:)

witam ponownie.
rureczko ja tez mam kolor palona kawa i tez mama bombke...widac ze bardzo modne w tym sezonie.
a fryzurka bardzo mi sie podoba

Dziewczyny przepraszam, że ja tak ciągle o sobie... Powiedzcie mi, to możliwe, żeby negatywny test 4 dni po terminie @ sie mylił?

Mozliwe jak najbardziej kotek. Pisalam Ci juz wczesniej, ze mozliwe, ze stezenie bHcG jest jeszcze male, dlatego radzilam Ci powtorzyc test z rannego siku (w porannym moczu stezenie hormonu jest najwieksze) - tylko nie pij za duzo wieczorem.

Dzięki Mikusia, i Wam Dziewczyny też dziękuję. Postanowiłam się i nie zadręczać, co ma być, to będzie :)

Co sądzicie o tej fryzurze? Fryzury krótkie, Katalog Fryzur, Długość, Fryzury do pracy

Super!!!! Tylko jak to codziennie rano uczesac, zeby tak ladnie z tylu stalo?

Ja osiwieje do jutra... Cos juz czuje, ze spac nie bede mogla...

Lazurowe jak bedziesz sie bardzo niepokoic to lec na pogotowie - lepiej pojechac kilka razy za duzo, niz raz za malo. Poza tym nerwy moga byc gorsze niz przyczyna plamien :)
mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok! To pewnie nic takiego.

pok w sumie to "nadeta" sie tylko teraz czuje jak co wieczor zreszta :) Poza tym nic mnie nie boli, a to dobry znak. Moj B. jest juz w domciu. Juz wsio miedzy nami ok, zaraz do mnie przyjdzie do lozeczka i moze filma jakiegos obejrzymy :) Czekam na wizyte jutro. Poki co staram sie opanowac i nie myslec zbyt duzo. Dobrej nocki wam zycze kobietki i do juterka. BAJ :*

reklama
Witam :-)

pouczona :-D i po seansie filmowym przed Tv :-)

I tymczasem uciekam nyny ;*
jutro szkoła na 8.55 a później praktyka do 17stej :-)

więce bede wieczorkiem :-)

A noo i jutro 10tego :-D:-D:-D

heh

uciekam ciotki ;*
Karaluchy ( ;
:-):-):-) ;-);-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć