reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tez mialam wieczor z winkiem :)

ide powolutku lulu. Bede jutro po 12.

rurka - &&&&&&&&&& zeby wciaz nie bylo cholery wrednej.

reklama
witam z rana.
my dzis na nogach od 6.20..juz nawet po sniadanku jestesmy...
iwa zaziebiona na calego, myslalam ze juz jej przechodzi a tym czasem jest jeszcze gorzej, a mi powieka spuchla...
milego dnia kobitki

Ja też się melduję.
Nie wiem co się z nami dzieje,znowu pokłóciłam się z mężem,do tego stopnia,że zostałam w domu zamiast jechać do pracy(dobrze że mogę sobie na to pozwolić).Skłania mnie to wszystko do refleksji nad naszym małżeństwem i nad nami:(
W każdym razie bardzo mi źle i łzy w oczach mi się zbierają.

Rurka
nadal trzymam &&&&&&&

oliwka spokojnie...kazdy ma gorszy i lepszy dzien....w ciagu dnia ochloniecie i wieczorem bedzie juz dobrze...
Właśnie mi napisał,że mam sobie znaleźć mieszkanie i nową pracę oraz ''unormować swoje zdrowie psychiczne'' to wtedy pozwoli mi zabrać dziecko,do tego czasu on się nią zajmie.
Na wesoło dzisiaj.

Witam ciotki ;-)

wyspane ?:-)

ja teoszke wyspana , zaraz uciekam do szkoły bo u mnie wymieniaja drzwi w mieszkaniu i smrodu brudu i hałasu kupe :-(

uciekam kochane
BAJ;**

Ostatnia edycja:
Rurka - yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaah!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Oliwka - kurcze, nie wiem o co Wam poszlo ale ten sms brzmi strasznie... Mam nadzieje, ze jednak sie dogadacie.

reklama
oliwka kurde troche sie przestraszylam tego esa...nie myslalam mze az tak sie pokluciliscie....kochana spokojnie i przede wszystkim nie placz ( bo to nic nie da)...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry