reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no tak mnie w sumie też...:wściekła/y:.Jaki k** snieg ? Masakra
jos u mnie ciepło ale deszcz. Wstalam o 5tej i puściłam hafta. Potem jeszcze targało mnie do około 8mej. Teraz juz przeszło i jestem po sniadanku ale cóż spac się chce. Mówisz, ze artysta:-)Jakie zakupki?

reklama
Witam się :-)

Szkoda że tak niemiłe wiadomości mnie na forum ściągnęły :no: U mnie tez pada śnieg :dry: Ehh... czarny ten tydzień :no:
kochana głowa do góry następny tydzien będzie lepszy a to juz lada chwila :)

Wisienka Ty bidulko :( Ty to sie masz z tymi mdłościami :(

ja sie pochwale że doszedł do mnie kosz dla Bartka ale nie robie jeszcze fotek bo musze najpierw wyprac materiał i dopiero bude zamontuje - bo nie będe montowac i rozmontowywac ale jak tylko wypiore i zmontuje to wstawie fote :)

Jestem u mnie nie pada ale słoneczka nie ma:-)

oliwka musicie porozmawiać z mężem na spokojnie. Trzymam za was kciuki.

wisienka bidulko może cię jeszcze puszczą te mdłości:wściekła/y:

WISIEŃKA- kolne zaraz do Ciebie..
SOL- dziekuje raz jeszcze.................no szkoda..

witam wszystkie babeczki-ja dziś rozbita wiec mało mnie będzie...

mama - i tak bym pewnie popołudniu wlazła bo bym nie wytrzymała :-D Bo robiłam sobie przerwę od BB ale to silniejsze :-p Już sprawa się klaruje i ktoś po południu będzie miał niefajną niespodziankę :-D Ale ze mnie franca :-p - nie wiem czemu ale mnie to cieszy :-D

Spadam robić śniadanie bo mi się dziewczyny już obudziły obie :-D

halo sol : o co chodzi??? jakie smutne wiadomosci cie na forum sciagnely?
ja nie wiem o co chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos wyjasni plis???

wisienka : wspoczuje mdlosci... kurka dlugo juz sie z nimi meczysz bidulko...

a zakupy : takiej bardzo fajnej firmy dzieciecej moulin roty
2 kocyki dzieciece (jeden sobie zostawie jeden na prezent w kwietniu), ksiazeczke pamiatkowa z dziecinstwa, lalke chlopca, tablice to przymagnesowania zdjec, notatek itp :) super gadzety :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry