reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pszczolka dzien "open house" to jets taki organizowany dzien przez mamy, przyszle mamy
na caly dzien, lub na pol dnia, na ile sie chce przychodza znajome mamy, przyszle mamy
na tapecie jest ogolnie telmatyka ciazy, dzieci, karmienia, noszenia w chuscie, metody, nauka itp
takie mamine tematy
kazdy przynosi cos do jedzenia na obiad, na podwieczorek, napoje
dzieci sie bawia, mamy gadaja
takie domow eprzedszkole dla dzieci, ktore nie maja zlobka, nie chodza do przedszkola
a dla mam okazja do spotkan, wymiany pomyslow, pogadania itp :)
kazdy organizuje po kolei taki dzien
my idziemy dopiero ok. 15h na podwieczorek
chce zeby poldus sie wyspal bo on przy dzieciach nie zasnie, a bez siesty to bedzie masakra !

reklama
Marylka no kochana nie tak znowu szybko, mnie powstrzymuja tylko resztki zdrowego rozsądku:-D
Pszczółka hmm, jeszcze nei widać nowych suwaczków?

Sol dziękuję, już mam :-)

Jos ale fajny pomysł :-D u nas to niestety nie jest praktykowane, ale na prawde mi się to podoba. To przyjemnego spotkania Ci życzę :-)

Wisienko to tylko suwaczek od testowania :-) i pamiętaj, nie przemęczaj się , no :-)

pszczolka : dzieki :)
a takie cos zawsze mozna zorganizowac
2-3 mamy sasiadki, a pozniej inne dochaodza, poza sie kogos w piaskowniocy w parku
i tak sie grupa powieksza :)

Hej dziewczyny witam zimoooooowo znowu :dry: ten snieg moglby sobie juz odpuscic.

Ciekawe jak tam u lazurowe na wizycie trzymam &&&&&& mam nadzieje ze wszystko ok.
Mi plamienia prawie zniknely mam nadzieje ze to dobry znak chociaz mam niezlego cykora przed moja wizyta :-( Do 20 to po scianach bede chodzic chyba.

jos teraz dopiero doczytalam o tych spotkaniach co pisalas. Fajny pomysl bardzo moze namowie kolezanki bo brzmi ciekawie :-)

Ostatnia edycja:
pszczolko u mnie samopoczucie tak sobie.... spac mi sie chce...Iwa wstala skoro swit i jeszcze nie ma zamiaru isc sie przespac a ja ledwo siedze...glow mi peka i taka jakas wku...jestem..a nie ma zadnych powodow do tego... znowu mi sie dolek zalaczyl.... lipa....
aha no i witam sie z wszystkimi dziewczynami z ktorymi jeszcze dzis sie nie witalam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się :) widzę, że tu całkiem zgrane grono mamuś się dobrało :) mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę, bo w czerwcu zaczynamy starania o kolejnego dzidziusia. aż miło popatrzeć na Wasze ciążowe suwaczki. już nie mogę się doczekać :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry