S
Sol
Gość
Spadam coś porobić bo mnie nosić zaczyna 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chciałam zamówić w aptece viburcol a tu patrzę że on na receptę 

za to jak ciepło 
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
boże co za matka ;-(
Ja tego nie rozumie... Inne kobiety starają się latami o dziecko a takie matki jak matka szymona jak juz ma soje upragnione dziecko to je katuje bozże :--(

witam z rana.
my dzis na nogach od 6.20..juz nawet po sniadanku jestesmy...
iwa zaziebiona na calego, myslalam ze juz jej przechodzi a tym czasem jest jeszcze gorzej, a mi powieka spuchla...
milego dnia kobitki
Ja też się melduję.
Nie wiem co się z nami dzieje,znowu pokłóciłam się z mężem,do tego stopnia,że zostałam w domu zamiast jechać do pracy(dobrze że mogę sobie na to pozwolić).Skłania mnie to wszystko do refleksji nad naszym małżeństwem i nad nami
W każdym razie bardzo mi źle i łzy w oczach mi się zbierają.
Rurka nadal trzymam &&&&&&&
kochana głowa do góry następny tydzien będzie lepszy a to juz lada chwila
Wisienka Ty bidulkoTy to sie masz z tymi mdłościami
ja sie pochwale że doszedł do mnie kosz dla Bartka ale nie robie jeszcze fotek bo musze najpierw wyprac materiał i dopiero bude zamontuje - bo nie będe montowac i rozmontowywac ale jak tylko wypiore i zmontuje to wstawie fote![]()
pszczolka dzien "open house" to jets taki organizowany dzien przez mamy, przyszle mamy
na caly dzien, lub na pol dnia, na ile sie chce przychodza znajome mamy, przyszle mamy
na tapecie jest ogolnie telmatyka ciazy, dzieci, karmienia, noszenia w chuscie, metody, nauka itp
takie mamine tematy
kazdy przynosi cos do jedzenia na obiad, na podwieczorek, napoje
dzieci sie bawia, mamy gadaja
takie domow eprzedszkole dla dzieci, ktore nie maja zlobka, nie chodza do przedszkola
a dla mam okazja do spotkan, wymiany pomyslow, pogadania itp
kazdy organizuje po kolei taki dzien
my idziemy dopiero ok. 15h na podwieczorek
chce zeby poldus sie wyspal bo on przy dzieciach nie zasnie, a bez siesty to bedzie masakra !