reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol odkąd Cię znam to taka energiczna jesteś :-) Emilka pojadła ?

Wiola dziś chyba taki dołujący dzień :-(

Afilicja witaj wśród nas :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pscółko - śpi na moim brzuchu i tak fajnie grzejąc rozleniwia :-D
wiola - mi od grzejniczka się leń włącza a grzejniczek śpi mi na brzuchu :-D

Spadam pranie powiesić bo mi skiśnie w pralce :-p

Marcyś się nie odzywała,

A ja właśnie szok przeżyłam :no: chciałam zamówić w aptece viburcol a tu patrzę że on na receptę :szok:

sol viburcol na recepte? piersze slysze...u mnie Iwa tez zasypia.... o tak w koncu... poloze sie na chwile
pszczolko moze naprawde taki dzien pokrecony....dobrze ze obiad mam zrobiony i przy garach nie musze stac dzis

Sol ale to musi słodko wyglądać, jak Malutka śpi u Ciebie na brzuchu :-) Super:-)

Wiola to ja się wpraszam na obiadek bo nic nie zrobiłam :-p

wiola - no ja też w szoku - może od tego roku na recepte bo pozmieniały się przepisy - muszę się do kumpeli przejść podpytać :-p

pscółka - słodkie ale co się ruszę to ta bije się łapką w biurko w odruchu :-p za to jak ciepło :-D

sol - zaintrygowalas mnie tymi zlymi wiadomosciami i grozba na popoludnie. Co sie dzieje?

Ja juz po francu. Jutro test - dosc trudny tym razem, wiec musze jeszcze poprzegladac sprawy.
Skonczyl mi sie wiesiolek z Polski i jos za Twoja rada poszlam do supermarketu i sa tabletki ale tylko laczony wiesiolek z ogórecznikiem. Kupilam ale potem sie za glowe zlapalam i poszlam do apteki. Oni zdziwienie, ze nie maja, bo nikt nie kupuje ale zamówili mi i jutro rano bedzie. Glupio kase wydam, bo tesciowka jutro przywiezie 3 opakowania oeparolu. No nic. Bedzie na zapas.

Teraz sobie odpoczne troche przed kompem. Mam nadzieje, ze mi potowarzyszycie :)

ufff nadrobilam :)
ja juz po wizycie i jest wszystko dobrze !!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze :)

YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
boże co za matka ;-(

Ja tego nie rozumie... Inne kobiety starają się latami o dziecko a takie matki jak matka szymona jak juz ma soje upragnione dziecko to je katuje bozże :-(:-(

az sie slabo robi :( straszne to jest i ta baba , potwor powinna gnic za takie cos w wiezieniu :wściekła/y:
mam nadzieje , ze niedlugo cos z tym zrobia...
a meza nie bylo , bo on nie mieszka z nimi ... podlaczyl chyba jakis dyktafon czy cos i nagrywa ja bez ich wiedzy ... tam jest opisane w jego profilu co i jak

witam z rana.
my dzis na nogach od 6.20..juz nawet po sniadanku jestesmy...
iwa zaziebiona na calego, myslalam ze juz jej przechodzi a tym czasem jest jeszcze gorzej, a mi powieka spuchla...
milego dnia kobitki

zdrowka dla malutkiej !! :)

Ja też się melduję.
Nie wiem co się z nami dzieje,znowu pokłóciłam się z mężem,do tego stopnia,że zostałam w domu zamiast jechać do pracy(dobrze że mogę sobie na to pozwolić).Skłania mnie to wszystko do refleksji nad naszym małżeństwem i nad nami:(
W każdym razie bardzo mi źle i łzy w oczach mi się zbierają.

Rurka
nadal trzymam &&&&&&&

bedzie dobrze !!
nie raz sa spieciaw domu , czasami bardzo duze ...ochloniecie , pogadacie i bedzie wszystko ok :)
trzymaj sie !!

kochana głowa do góry następny tydzien będzie lepszy a to juz lada chwila :)

Wisienka Ty bidulko :( Ty to sie masz z tymi mdłościami :(

ja sie pochwale że doszedł do mnie kosz dla Bartka ale nie robie jeszcze fotek bo musze najpierw wyprac materiał i dopiero bude zamontuje - bo nie będe montowac i rozmontowywac ale jak tylko wypiore i zmontuje to wstawie fote :)

no to czekamy na foteczki :)

pszczolka dzien "open house" to jets taki organizowany dzien przez mamy, przyszle mamy
na caly dzien, lub na pol dnia, na ile sie chce przychodza znajome mamy, przyszle mamy
na tapecie jest ogolnie telmatyka ciazy, dzieci, karmienia, noszenia w chuscie, metody, nauka itp
takie mamine tematy
kazdy przynosi cos do jedzenia na obiad, na podwieczorek, napoje
dzieci sie bawia, mamy gadaja
takie domow eprzedszkole dla dzieci, ktore nie maja zlobka, nie chodza do przedszkola
a dla mam okazja do spotkan, wymiany pomyslow, pogadania itp :)
kazdy organizuje po kolei taki dzien
my idziemy dopiero ok. 15h na podwieczorek
chce zeby poldus sie wyspal bo on przy dzieciach nie zasnie, a bez siesty to bedzie masakra !

super cos takiego :)
mam nadzieje , ze tez pozniej znajde taka grupe i nie bede sama ...
i dzieki za wczoraj !!

reklama
pok, wiolka : hej :)
asionek : nie ma za co !

pok : to super ze mama przywiezie :) ale zycze ci zebys nie zdazyla zuzyc wszystkich opakowan :)
moj zasypia, mam nadzieje ze dzis sie nie bujnie bo mamy ok. 30min do tej kolezanki u ktorej jest open house
wiec chcialabym GORA o 15:00 juz wyjsc z domu...
zobaczymy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry