Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no.Zuza odebrana,piekarnia zaliczona-na kolację mam świeży chlebek a teraz piję kawe i wcinam drozdzówke z makiem
POK- na poczatku cyklu szyjka jest zamnkieta i nisko ,potem sie unosi ,mięknie i powoli otwiera ,na 2 dni przed owu i w owu jest otwarta ,miękka i mokra,dzień po owu sie przymyka i twardnieje a kilka dni po owu znow jest na dole ,twarda,sucha i zamknieta...nigdy nie badałam szyjki w @ wiec nie wiem-moze w @ sie lekko otwiera..no jakoś ta krew musi sie wydostać..
a co do za niskiej prl to nie wiem,ale chyba tylko wysoki poznom jest "grozny " bo blokuje owu ...ja mam prl 8,1 wiec gin powiedzial ,ze idealnie( i co z tego jak i tak sie nie udaje)..
Cześć
dupa dupa dupa:/
nie poszłam na bete, później wróciłam z pracy, lab do 17, już miałam iść i patrzę- nie ma portfela :/ Nie wiem czy jak zrobię jutro rano, to będzie wynik na jutro czy na poniedziałek... Zaczynam fisiować, bo @ nie ma, ale objawów ciążowych brak. Śluzu jest mniej niż było
RURKA- kochana ,ale sie masz z ta @ a raczej z jej brakiem...szlag by to ,ze sie z beta nie udalo dziś bo to da 100% odpowiedzi..a czemu piszesz,ze wiesz ze jutro tez jej nie bedzie??
rureczka - a gdzie Ty mieszkasz? Bo w wiekszych miastach sa laboratoria calodobowe. Masz nieziemska cierpliwosc kochana! A moze skocz po sikanca do apteki?