reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka co tam?

Jos hej. Nastawienie wymogło na mnie ciągłe niepowodzenie. Ale teraz nie ma problemu.

Mama ale Ci zazdroszczę. Mam tyle roboty w domu a nie mam na nią czasu.

Dzień dobry:)
Ja się zwlokłam tylko po kawę i dalej leże w łóżku
Już po kawie,właśnie pies wylał:((( Muszę wstać zrobić drugą.
Noc okropna,Nina wiła się jak wąż,miała rękawiczki na rękach i to ją dodatkowo drażniło,głowa w bąblach:(
Kłuje mnie lewy jajnik...

mamus : hej :) zawstydzasz mnie jak zwykle :)
ja sobie myje wlosy, maskla czekam az wsiaknie i plukanie :)
a o 9h45 wychodizmy na godiznke na adaptacje do "niby zlobka", dzis 30min, jutro 30min a w czwartek poldus zostanie pierwszy raz sam na godzinke :) zobaczymy jak pojdzie, bede czatowac na drugim koncu ulicy ;))))

wiolka : gdzie jestes?

Byłam na spotkaniu dot. budowy kanalizacji w gminie i przyszli ludzie z urzędu więc trzeba było wysłuchać co mają do powiedzenia, ale juz jestem.

Królowa witaj, mój też wyglądał podobnie :-( i też d..pa :-(

Mamuś witaj. Ja już mam załamkę totalną, nawet nie mam z kim pogadać w realu :-( a wczoraj kolejna koleżanka w pracy ogłosiła radosną nowinę, a ja się nie potrafię cieszyć :-(
Mamus, dziękuję za słowa otuchy, a mężowi przekaże kondolencje. Co prawda nie był z tą babcią tak związany jak z tą co żyje i za miesiąc skończy 98 lat :-), ale zawsze to babcia.

Hej Sol pogoda fatalna i dobijająca, u nas też wilgotno i chłodno.

Hej Wiola :) wykresl mnie z testujących bo jutro mam @.

Hej Jos dziękuję :* Powodzenia życzę Poldusiowi w żłobku, żeby mu sie spodobało &&&&&&&&&&

Laski nie ma co się dołować. Widać nie czas na dzidzię! Co byście powiedziały na wspólny wypad do kina albo na imprezkę?

krolowa : ja to bym bardzo chetnie i z miejsca na impreze poszla... ale jetsem zdziebko daleko... jedyne 1600km od polski :)
wiec niestety spotkac sie z wami na realu : nawet nie snuje planow :(

Ale możemy iść każda w swoim miejscu zamieszkania i bawić się z myślą o pozostałych. No i drinka wypić za zdrowie innych. Ja normalnie dzisiaj winko bede pić. A co!!

reklama
Cześć dziewczyny:-):-)
Wpadam podesłać trochę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na poprawę humorków:-):-)
Ja dziś jadę na połówkowe więc następnym razem będą dziewczyńskie lub
chłopaczkowe;-);-)
Miłego dzionka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama