Skanda!!!! Nikt przez caly dzien o mnie nie pytsl. Nikt! Obraze się chyba na forum

a już na pewno obraxe się na starania... 15 dc testy negatywne temp stoi. Niby jesxcze 3 dni ma pechol na pekniecie ale kreska testowa na owu prawie niewidoczna i nie ciemnieje nic a nic... Wiec chyba klops znowu. Przegladalam wczoraj stare kalendarzyki i sama już nie wiem co z nich wynika. Powoli mam już w nosie.
Dzien zalatany strasznie i jutro też wpadne dopiero wieczorem - ale i tak wam mnie nie brakuje, wiec tylko informacyjnie komunikuje bez zadnych sentymentow
Nadrobilam i z tego co pamietam:
Mary - brzmi wszystko obiecujaca! Kciuii sciskam
Kocur - witaj wsrod zywtch

mam nadzieje, że na dobre!
Sol - jak zaczelam czytac o kupie emi to od razu te twoje ogurady mi do glowy przyszly. Zaraz jej minie
Mama - to teraz kazdy cykl odpuszczaj moze - zadnego mierzenia testow ale z bzykaniem

kurka tyle taktyk i nie wiadomo już czego się lapac.
A! Czy moglabys made przypomniec, że miala mi zwizualizowac owulacje? Bo cos czuje, że przez te zakrzepice zapomniala. Niech się zajmie wizualizowaniem w te pedy zamiast się w lozku nudzic i o bolu myslec.

bo niby czemu przez jej zyly mnie ma owu opuscic?
Rurka - nie znam się na clo. Wiem tyle, że daja, żeby oechole rosly. Idz do gina niech cos zaradzi. Ja też mam nadzieje, że mój cos wymysli...
Wiola, jos, mlodamamusia, pszczolka, paulina, gumisia, libby, lazurowe, palemka, edyta, sergi, zizi - buzi!
A! Sergi - cokolwiek się dzieje trzymam za ciebie kciuki twardzielko!
Sol przepraszam za post pod postem ale z komorki tak mi o niebo latwiej niż edytowac. Zbiczuje się za kare samodzielnie!
No i... Czemu bb wyswietla mi godzine posta pozniejsza niż jest naprawdę? Jak opublikowalan poprzedniego i wyswietilo godzine to aż nmi się wlos zjezyl, że tak pozno. A teraz patrze, że do 1 jeszcze daleko! Cos się na bb przestawilo czy co? Ja nic w swoich ustawieniach nie zmienialam co do strefy czasowej.
Hmm