reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergi buziaki i trzymaj się... i głaski dla diablicy :)

mama leć gotuj :))) a ja sobie tu posiedzę.. rachunki popłacę.. zaległe maile poodbieram..

Oo rureczka :) :) :)

reklama
RURKA- cześć:)) kupuj testy i łap owu-na pewno po clo bedzie :))

KOCUREK- płać,płać ,Tom też dziś płacił:)
a jak sprawa z zakupem domku o ktorym ostatnio pisałaś-wypali???zbiłaś z ceny :):)???

Ach mamuś twardo negocjujemy :)))) no trochę przesadziłam, bo ja właściwie jestem biernym negocjatorem - G. walczy poprzez pośredniczkę :))) na razie właściciel się złamał do 1,1 mln.. mamy nadzieję, że zgodzi się o kolejne 0,1 w dół .... strasznie się rozmarzyłam nad tym domkiem :)))))) Ale to są takie piniondze łojeeej, że mi się we łebku nie mieści więc nie mogę się za bardzo przyzwyczajać do domeczka :)... Zamówiliśmy nasz operat i wyszło, że w bardzo ładnym stanie jest - tylko okna wymienić, strych docieplić i za parę lat tynki ... eeech :)

Ale jakby wypaliło ..... TO ZAPRASZAM WAS WSZYSTKIE DO WROCKA - będę mieć przynajmniej dwa pokoje gościnne :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Buziaki kochane

sergi oby wszystko ułożyło się po twojej myśli

kocurek super z tym domkiem mnie też się marzy taki kawałek ziemi ogródek ahhhh.........

mama młodamamusia pok jos paulina sol i wszystkie staraczki cześć i całuski:-)

kochane...:(

icon1.png
Bardzo Was prosze

reklama
Witaj ewula :-)

no i jutro nareście praktyka ;-) juz nie moge się doczekać :-) :-D :-D rzecz jasna wole przktyke niż szkole ;-)

Co tam porabiacie ciotki ?:-D

mama co to za mina ?? :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry