reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
doczytalam jeszcze to odpiszę..

PSZCZÓŁKA- no żesz @#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$# łacina i cenzura!! współczuje:-(

OLIWKA- no pamięć to ja mam dobrą...co do ospy to moje dostały jeszcze Heviran-ale to są tabletki na receptę-Domi miał dużo w buzi...

KOCUREK- kochany mój kocurek marnotrawny wrócił:-D:-D:-Dściskam Cie kochana:) dziekuje... no niestety muszą być żabki bo osoba która mi sie na konto włamała pousuwała fotki moje i dzieci a na tym kompie nie mam jeszcze nic zgrane i ...dlatego są żaby...:sorry:

jadeeee po Zuze..ale wracam zaraz:tak:

Oliwkakarolina podziwiam Cie mnie chyba tez to czeka....

Tak ale pod warunkiem,że wybierasz się do ciepłych krajów:)))
Nasz klimat jest bardzo łagodny w porównaniu z tamtym,inaczej się odczuwa wysokie temperatury,ja ciążę i poród przeżyłam w Hiszpanii dlatego było tak ekstremalnie:)
Nie martw się,będzie dobrze,polecam schładzanie nadgarstków:)))

Josephine miłego popołudnia
Mama wolę obyć się bez leków na tyle ile to możliwe:) Ale dziękuję

MłodaM jedz na zdrówko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kobity, ja tylko na moment, bo zaraz do spania przed nocką... :sorry: Pewnie znowu przez najbliższe dni mnie będzie bardzo mało... :dry: No ale nic nie poradzę na to...

Kochane, nie wiem, jak będzie wyglądało moje udzielanie się na forum w najbliższym czasie... Postaram się do Was zaglądać, ale nie wiem, jak intensywnie będzie to wyglądało... Mam pewien bardzo wyraźny problem, na którym muszę się skupić i od którego będzie zależała przyszłość moja i mojej rodziny i na tym się muszę teraz skupić... Nie chcę pisać na forum o co chodzi, sprawa jest poważna i wymaga mojej 100% uwagi. Ale jestem swoimi myślami przy Was i życzę Wam jak najlepiej, chociaż fizycznie może mnie na forum nie być prawie wcale przez jakiś czas.

Trzymajcie kciuki, żeby się udało... :sad:

Serg &&&

Cześć Kobitki :))

Pok bo mój gin mi radził spróbować kilka cykli naturalnie, bez wspomagania. Robił mi usg i pęcherzyk był mały. W następnym cyklu nie było go wcale. Ja w tamtym próbowałam wykryć owu testami i tyż nic z tego. Sądzę więc, że przepisze clo. Nie brałam nigdy wcześniej, ale muszę spróbować wszystkiego, żeby się udało :)

reklama
SERGII- &&&& ..PW

jestem ,po przedszkolu dzieci poleciały na ogród a ja z nimi..teraz bawią sie u góry a ja zaraz biorę sie za obiad bo zaraz bedzie Tom..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry