reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol-ja niestety preferuje klasyczne kolory- czarny,czarny,czarny...;) choć ostatnio mam granatową torebkę i ją ubóstwiam-tylko że spada mi z ramienia jak gonię Danielka;)

reklama
paulina : okkkk :) ja na wiosne-lato zamowilam sobie biala :) w sumie to rzadkosc u mnie wiec troche czekam na nia myslac "co ja zrobilam" ;)

lazurowe : super ze juz lepiej sie czujecie, za chwile przyjda staranka i wtedy zupelnie zmieni sie psychika - zobaczysz ! :)

kocurek : szamej !
a moja energia ? raz ze wiosna, a dwa ze w weekend wstawalam o 10-12 i trzy ze wlasnie w czasie drzemki malego sama sie przespalam chwile i od razu zycie inne :)

Witaj sol... przykro z powodu Twojego kolegi ...... ja właściwie dopiero od wczoraj mam pełną świadomość tego co się tam dzieje...

mlodamamusia nie pracuję ... na zwolnieniu siedzę ... zresztą nawet gdybym chciała pracować to bym nie mogła :sorry: na szczęście nie chcę :-p

Ostatnia edycja:
sol - a długo dochodziłaś do siebie po laparo ? Bo ja mam terimn n a19 kwietnia , czyli pewnie święta przeleżę w łóżku ? ***** chce mi sie ryczec :zawstydzona/y:

jestem ,choc nie wiem na jak długo :))

wrocilam od kumpeli ,odebrałam Domisia i ciągle na telefonie wisze,to z siostrą ,to z mężem a teraz z Made:))

nasza MADE serdecznie Was wszystkie pozdrawia,streściłam Jej troche co na bb-takze jako tako jest na bierząco.
Ona unieruchomiona-noga w szynie-czuje sie lepiej bo zastrzyki działają ,ale ordynator nie chce nawet słyszeć o wyjściu do domu..
i teraz tak:
SOL- wyrazy współczucie od Made dla Ciebie z powodu kolegi..
LAZUROWE- Made Cie przytula i wspiera!
WIOLA- Made życze zdrowka dla Iwonki
WSZYSTKIE które walczą mają działać a Made trzyma &&&& i wizualizuje:)))
PALEMKA- Made życzy Ci powodzenia na laparo!
MARCEPANEK- Made Ci strasznie gratuluje:))

kurka wiecej nie pamietam jak mi sie przypomni to napiszę:))

witam wszystkie aktywne babeczki :))

Ostatnia edycja:
reklama
PAULINA,MŁODA- cześć :)) no pamięć mam bo całe zycie brałam udział w konkursach recytatorskich :)

MŁODA- pozdrowiłam Made bardzo serdecznie od nas wszystkich-tęskni za rodzinką ,za nami ,ale narazie szpital;/

robię kawę -komu????

PALEMKA- Made ma zapalenie żył głębokich i od piątku jest w szpitalu..

a co to za smutna minka-kochana..tulę do mojego 75B i podaję kakao :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry