reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina no to się trzymaj i zwalczaj to cholerne zapalenie szybko !!! ... a torebka ZAWSZE poprawia humor :-D A ja sie zastanawiam, czy nie czułam się dość paskudnie, żeby sobie butami wynagrodzić :sorry: takie ładne białe sportowe za mną chodzą co je wczoraj mierzyłam :sorry:

młodamamusia nie no nie mogę po prostu !! Pewnie, że ŚLICZNE zdjęcia :-D No i miło CIEBIE wreszcie zobaczyć w avatarku blondasku :-)

naga też taka skromna co do swojej fotki :dry: a uśmiech ma zabójczy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek-ja bym sobie wynagrodziła;), I trymestr sam w sobie jest dość paskudny, ej ej ja sobie jeszcze nie wynagrodziłam Itrym.-dobra wymówka dla męża , no i wiosna idzie-trzeba szafę odświeżyć;)

hej :)

paulina : ja tam bym sobie wynagrodzila bez namyslu !!! :) zdrowka!
a jaka to torebka?????

kocurek : hej ! tez sobie wynagardzaj, a co! :)

Ostatnia edycja:
Kocurek mezus juz jest zdrowy. Razem mielismy 3 okropne dni. To bylo cos strasznego... Ale wiernie czuwal przy mnie mimo choroby. W piatek prawdopodobnie wyjezdza do Bulgarii, a ja za 3 tygodnie do niego jade i stamtad do Anglii ruszamy. Uff... Jakos bede musiala sobie radzic. Dobrze, ze najgorsze juz za nami. Jestem teraz dobrej mysli :)

paulina zgroza ;-) I trymestr bez nagrody??? Aaaa pewnie czekasz na wiekszą gratyfikację za całokształt ??? :-D

mlodamamusia u mnie 11tydzień i 4 dzionek ... ale dzidziuś większy o jeden tydzień na usg - rośnie jak szalony!!! Teraz już wiem skąd ja taaaaaki już brzucholek mam ;-)

Hej jos no chyba dam się namówić cholewcia :-) a Ty tryskasz energią - czy to przez wiosnę??? :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry