Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez jestem! Kocurek dziekuje kochana za buziaki Mam nadzieje, ze u Ciebie wsio oki,hmm?
U mnie plamienia nie ma od wczoraj. Czysciutko, az milo. A podobno na @ czeka sie 4-6 tygodni po zabiegu. To sobie jeszcze troche poczekam...
Palemka - spróbuj - po kilku dniach powinna być już poprawa a leczenie tym jest ok 3 miesięcy - bez recepty. A daje długotrwały efekt. Odnawia i odżywia komórki jelit wymuszając na nich prawidłowe funkcjonowanie. Warto jest brać te trzy miesiące nawet jeśli w pierwszym miesiącu poprawa jest mało widoczna - wszystko zależy od stanu wyściółki - jak jest tragedia to po dwóch trzech miesiącach może się zacząć poprawa dopiero. Tylko trzeba pamiętać codziennie brać. Mi pomogło na trzy lata :-) bo teraz mam w drugą mańkę z nerwów
Witam wszystkie, i te co mnie pamiętają i te co jeszcze mnie nie znają , podczytuje Was , bo tak już mi zostało, mimo że jak @ przyjdzie to mamusią w 2011 nie zostanę , ale wesoło tu u Was Marcepanek - ogromne gratulacje!!!!!!
Kocurek-wszystko byłoby oki gdyby nie to że muszę siedzieć na dooopce brać luteinę i teraz mam jeszcze zapalenie zatok i antybiotyk-żyć nie umierać-oki już nie marudzę bo i tak ostatnio dużo tak robię, tylko trochę morale mi spadają i nie wiem co robić ze sobą-ehh może ta fajna torebka na allegro będzie dobrym lekarstwem