reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol - a co tam jest zle ? No tam mi dała skierowanie moja lekarka z Provity do dr Ogrodnika, ale po malu mi sie odechciewa, nie wiem czy pójdę , mam bardzo mieszane uczucia .... :-(
Wy tego nie zrozumiecie, bo większosc , która miała robioną laparo, nie maiał poważnych problemó z jelitami, jakie ja mam. Nie mam zdiagnozownej choroby, bardzo boje się , ze oni mi jeszcze bardziej zaszkodzą na te moje jelita podczas laparo ... Nie umiem tego opisac słowami ...

sol - a co tam jest zle ? No tam mi dała skierowanie moja lekarka z Provity do dr Ogrodnika, ale po malu mi sie odechciewa, nie wiem czy pójdę , mam bardzo mieszane uczucia .... :-(
Wy tego nie zrozumiecie, bo większosc , która miała robioną laparo, nie maiał poważnych problemó z jelitami, jakie ja mam. Nie mam zdiagnozownej choroby, bardzo boje się , ze oni mi jeszcze bardziej zaszkodzą na te moje jelita podczas laparo ... Nie umiem tego opisac słowami ...
Pamiętaj,że to do Ciebie należy decyzja,nie rób nic na siłę i rozważ wszelkie za i przeciw.Może skontaktuj się z lekarzem który Cię kierował?Porozmawiaj z nim/nią?Albo skontaktuj się z lekarzem który ma przeprowadzić zabieg,przecież masz do tego prawo.Może on rozwieje Twoje wątpliwości

A że tak zapytam,jak paczka,dotarła w końcu?

hej kobietki, miałam sobie popisać z wami w piątek ale panowie z energetyki mnie zbanowali i wyłączyli prąd;), weekend jak zwykle minął szybko+imieniny mojej mamy i rozkręcające się zapalenie zatok, które zakończyło się wizytą u lekarza i antybiotykiem. teraz leżę w łóżeczku i mam ambitny plan wyzdrowieć;)

Sol-mi się wydaję że rzeczywiście te kiszone ogórki mają zły wpływ na ciebie i na Emi;), aha pisałaś coś o noszeniu Emi w chuście-możesz mi napisać jak ten wynalazek się sprawdza? bo myślę nad takim zakupem, tylko nie wiem jaką-zwykłą czy z kółkiem?
Rurka-bardzo mi przykro...

u mnie dziś cieplutko ale słońca brak, także nici z mojego ambitnego planu prania-bo ja uwielbiam pranie suszone na słoneczku-takie zboczenie;)

Ślę fluidki od mojej bardzo ambitnie kopiącej córci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

palemko - nic - nie znam ale masz prawo wybrać ośrodek chyba. A słoneczko - ja mam ZJD na zmianę z ZJL a do tego wrzody na żołądku i dwunastnicy dzięki mojej rodzince a laparo nie pogorszyła mi życia :tak: A próbowałaś brać Debutir? Efekt jest po 2-3 dniach wyraźnie widoczny ale warto :tak: Tylko ma minus - był minusem dla mnie - po nim się lekko na wadze przybiera :-p Przez 2-3miechy się go stosuje.

paulina - ja mam wiązaną długą (5m) - kupiłam przy Karoli i sprawdziła się dobrze - chociaż najlepsza jest na wiosnę i jesień bo w lato jest w niej gorąco a zimą nie chodziłam z chustą. Jest super na zakupy - masz obie ręce wolne, na dłuższe wycieczki ze starszym maluchem (plecaczek na plecach się wiąże dla dzieci do 20 a nie 15 kg) - jedyny minus że na początku potrzeba dwóch osób do włożenia malucha a wiązanie jest upierdliwe i jakbyś chciała zdjąć na mieście to ją uwalisz na chodniku bo się ciągnie. Nie miałam tej na kółku ale mi się wydaje mało stabilna. Jednak w wiązanej jest ten komfort że masz pozycję kangurową dla maluszka i masz ciało do ciała. Całkiem łatwo się w niej karmi jak się dojdzie do wprawy :-D Na początku to koszmar :-D

Idę dalej sprzątać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol - nie znam Debutir ? Brałam Debridat, inaczej Tribux, ale to tez kupa blada ... Dzwonie tam termin przełożyć, bez sensu, żebym na wielkanoc szła, przełożę na tego 17 go maja :)

Witam kochane Babeczki:-D
Przesyłam Wam mnóstwo optymistycznych i rózowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
U mnie wszystko ok, choc kregosłup juz dokucza na maxa...dobrze ze juz blizej niz dalej:-D
BUZKA dla Wszystkich :***

JESTEM :-) :-) :-)

Poczytałam wszystko co u Was .... i przede wszystkim BUZIAKI dla lazurowe za nastawienie :) :) :) i GRATULACJE dla marcepanka !!!!!!!!!
made - jak miło Cię było zobaczyć CZEKAM !! :)))
A wszystkie dziewczyny ściskam najmocniej jak tylko się da :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry