reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam zyczyć wam miłej nocki ;-)

Agapa 3mam kciuki za stranka ;**
Rurka przykro mi kochana :-( tule mocno ;**

Jutro szkoła :-( i musze wstać juz o 5.30 :-( massakra a tak mi sie nie chce :-) ale juz od czwartko do niedzieli wolna CHATAA ! ;-)

Więc wiecie :-) zaproszenia pocztą wam wysłać czy tu was zaprosić ?;-) na BAbską imprezke :-) he :-D :-D :-D :-D ;-)

Kochane ciotki uciekam nyny ;**

Karaluchy! ( ;

:-)

reklama
OO jestem pierwsza :-)

dziewczyny nie pokoje sie znowu :-(
ostatniego kopniaka dostałam wczoraj do południa i od tamtej pory nic juz :-(
tylko takie pulsowanie w macicy ?
co to moze byc :-( :-(

nie bede wam juz zawracać głowy z samego rana więc uciekam stąd pa ;***

Ostatnia edycja:
Hej babeczki! :happy:

Witam się z ranka! :happy::happy: Chciałam Wam życzyć miłego dnia!

images.jpg

Ja zaraz zmykam do pracy z moim M. :-):-):rofl2: Tempkę zmierzyłam dziś również i było 37,2.

Młodamamusia - ja, kochana, nie umiem niestety pomóc. Ale czujesz normalnie ruchy dziecka? Bo to chyba jest najważniejsze. Ale na pewno wlecą niedługo doświadczone mamy i pomogą! :tak: Buziaki i miłego dnia!

Agapa - dawno Cię nie było! :-) Trzymam kciuki za ten cykl!

Młodam - hej kochana! :-) Ja generalnie czekam do 19-go marca. Wówczas minie 14 dni od owulki i chciałabym zatestować... Owulkę złapałam testami owulacyjnymi, była 5 marca. :tak:;-) A póki co czuję się jakoś dziwnie: strasznie zmęczona, ból w biodrach i tej okolicy już 3-ci dzień, lekkie bóle podbrzusza, kłucie w jajnikach i od 2 dni piersi dokuczają. Może w sobotę się okaże, czy tym razem się udało... Ściskam Cię!

Miłego dnia, kochane!

mary - miłego dnia :-)

mlodamamusia - napij się mleczka albo zjedz coś słodkiego i połóż się na plecach albo na boku i poczekaj aż maluszek zacznie kopać - być może zwyczajnie śpi :-D

Ja już dzisiaj lepiej :-) Teraz mam do posprzątania cały bałagan u dziewczyn w pokoju :-D Bo po przemeblowaniu trzeba poukładać zabawki :-D Mam zajęcie na pół dnia :-D

melduje sie i ja:)
dzieci w przedszkolu,taras otwarty-ptaszki śpiewają i wraca do nas masa ptactwa z ciepłych krajów-jak one sie pięknie witają:))całe klucze :)piekny widok na niebie...

SOL- a co Ty masz za avatar???czyżby ten kolega z Japonii.....:(

POK- dzięki..nadzieja troche wraca -moze to przez wiosnę..dziś mam 37.0 wiec na bank jestem po owu-nie rozumiem tylko czemu tak wczesnie ,ale nic to ,zakupie testy i w kwietniu bedziemy działać z nimi:)

MŁODA- dokładnie,zjedz słodkości i poczekaj z 20 min-bedzie dobrze,ale...jeśli coś Cie niepokoi to kontaktuj sie z ginem!

witam sie z rana....
ale sie dzialo.
sol bardzo mi przykro(*)
rurka wredna @....tulam
mary witaj z rana
mloda nie martw sie na zapas , sol ma racje zjedz cos slodkiego...a jezeli bardzo mocno sie niepokoich to jedz do gina , obejrzy cie powie ez wszystko ok i bedziesz spokojniejsza
czesc mamitka:-)

mama - niestety :-( Ale życie idzie na przód - a on nie chciałby żeby inni przez niego płakali :sorry: Już dochodzę do siebie - w nocy się wypłakałam :-)

U mnie pogoda cudo tylko Emi mnie niepokoi. Robi takie musztardowe ale całkiem wodniste kupki od kilku dni i boli ją brzuszek :-(

WIOLA- witaj poniedziałkowo :)
co tam ciekawego Iwa powiedzieła przez weekend..

SOL- przykre to...ogrom tej tragedii przytłacza bardzo!!

co do kupek-to "zdrowa" kupka powinna wyglądać jak lekko ścieta jajecznica(słowa pediatry)...wieć jesli coś Cie martwi to albo przeanalizuj co jadłaś albo odwiedz pediatrę...a nie miała szczepienia ostatnio??

Witam Was serdecznie Dziewczyny :-)

Mama hej, rzeczywiście coś ta tempka wysoka, a moze źle spałaś, albo wtsawałaś, ale wiesz co, podobno czasem moze zdarzyć się taka temperatura przed owu, taki odskok, zobaczysz jutro co bedzie:-)

Sol ... [*] bardzo mi przykro :-(... A Emilka może jakiegoś wiruska złapała :-( Biedna, dawałaś jej jakieś lekarstwo w stylu lakcid, dicoflor???

Hej Wiola jak się dzis czujesz? Ja nie wyspana, bo mi kręgosłup nawala, że aż mnie cała prawa strona boli, mam nadzieję, że to nie nerka :-(

Mary miłego dnia i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za testowanko :tak:

Rurka tulam i &&&&&&&&&&&& za następny cykl.

reklama
mama Iwa w tygodniu wygadala sie az nadto widocznie bo niechce nic nowego do mamusi powiedziec:-)
a my dzis do lekarza na 13.20. mala juz caly tydzien leki dostaje i zamist byc lepiej to jest gorzej...
witaj pszczolko:-) a wiesz ze jutro 15 marzec:-)?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry