reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zrobiłam, i dupa :( @ się rozkręciła zaraz po. Ależ mnie to życie doświadcza, najpierw taka nadzieja, a później jak pałką w potylicę :((
Ale nie poddam się!! we wtorek idę do gina po clo!
Współczuję:(
Trzymam &&&& za nasze następne cykle:) Będzie dobrze

reklama
Rurka - bardzo mi przykro! :-( Tulę mocno i życzę powodzenia w następnym cyklu!

Kochane, ja zmykam, już dłużej nie wysiedzę. Dobrej nocki Wam życzę i do jutra!

MARY- dzieki za &&& :)
no i super,ze juz bedziecie razem jezdzić-zawsze to dłużej razem :))

POK- no kurka siwa nie mam owulacyjnych;/
jestem mega zdziwiona,ze tak szybko owu bo jak wczesniejsze cykle działaliśmy w 7,9 i 11d.c to nie wychodziło a teraz jak byśmy tak działali to pewnie byśmy ją złapali...złośliwość!!

ale jak bede w Superfarmie to zakupie 2 opakowania owulacyjnych i w nastepnym cyklu pojade na testach :))

ja w tym cyklu zaczelam robic wczesniej niz ulotka kaze na wypadek gdyby progesteron mi cykl przestawil ale poki co nic sie nie dzieje :( tempka tez stoi. Ja nie wiem jakim to medrcem trzeba byc, zeby dojsc za tymi naszymi cyklami. Bedzie dobrze mama :) widze, ze nadzieja do Ciebie lekko wrocila :)

Kończę paczkę delicji i oglądam mecz w tv bo nie mogłam pójść.
Znacie nazwę specyfiku którym smaruje się śluzówkę przy ospie? (buzia w środku wargi sromowe itp)

Rurka jesteś?
Martwimy się.

a Ty bylas z ta ospa u lekarza czy sama stwierdzasz, ze to ospa? Masci na ospe powinien przepisywac lekarz. Ja tam bym niczym dziecka nie smarowala co bym w necie znalazla...

Czy któraś miała badaną drożność jajowodów??

mialam w lipcu. Co chcesz wiedziec? :) ja mialam histerosalpingografie. Bylo spoko.

Zrobiłam, i dupa :( @ się rozkręciła zaraz po. Ależ mnie to życie doświadcza, najpierw taka nadzieja, a później jak pałką w potylicę :((
W sumie to dobrze, że małpiszon przyszedł, będzie można zacząć nowe staranka. Kupię zapas testów i będę sprawdzać do upadłego.
Nie poddam się!! we wtorek idę do gina po clo!

kurde!!! szlag by to... tulam mocno!
a bralas juz kiedys clo? Ska pewnosc, ze akurat clo Ci potrzebne? z ciekawosci pytam.

Ostatnia edycja:
oliwka - to na narządach możesz stosować to samo co na skórę np Virolex, ale Gencjana nie jest do błon śluzowych typu jama ustna :no: to buzi jest Aftin - a pytałaś lekarza co to? I czy to czasem nie odparzenie? Bo teraz nie wiem o co pytasz bo pisałaś że i do narządów i do buzi - a to dwa odmienne typy skóry :sorry:

Witajcie, widzę że Rurce też sie nie udało, kochana przykro mi bardzo.
My się rozkręcamy przed owulką Może się uda. W każdym bądź razie napewno dam wam znać co i jak.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za najbliższe staranka

reklama
Mary dzięki złotko :-) u nas dobrze, też się cieszę, że wleciałam, tylko szkoda, że się minęłyśmy. miejmy nadzieję, że niedługo się sklikamy ;-) a TY testować będziesz? czy czekacie na Twoje badania?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry