P
Pszczółka27
Gość
Wiola może lekarz zmieni leki i będzie lepiej. Biedne te dzieciaczki jak tak chorują :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Ty bylas z ta ospa u lekarza czy sama stwierdzasz, ze to ospa? Masci na ospe powinien przepisywac lekarz. Ja tam bym niczym dziecka nie smarowala co bym w necie znalazla...
Pok to nie takMy mamy ciocię która jest pielęgniarką na pediatrii i ona mi potwierdziła ospę,do lekarza kazała przyjść najszybciej w piątek,chyba,że jakaś gorączka czy inne niepokojące rzeczy.I ona mi powiedziała o tym specyfiku tylko ja z przejęcia zapomniałam nazwy.I ona mówiła żeby tym smarować wszelkie wypryski w ustach i na genitaliach a nie tym pudrem w płynie który jest na pozostałe części ciała
oliwka - to na narządach możesz stosować to samo co na skórę np Virolex, ale Gencjana nie jest do błon śluzowych typu jama ustnato buzi jest Aftin - a pytałaś lekarza co to? I czy to czasem nie odparzenie? Bo teraz nie wiem o co pytasz bo pisałaś że i do narządów i do buzi - a to dwa odmienne typy skóry
![]()
Sol tak wiem,że odmienne ale pytałam cioci pielęgniarki,ona kazała tak zrobićJuż wszystko wiem.
Dzień dobry wszystkim
w nocy miałyśmy pobudkę przez gorączkę i dosyć długie nie spanieNa dodatek kurier mnie obudził po 7 rano!
Mała coraz bardziej wysypana ale dzielna jest.
Wczoraj wymyśliliśmy imię dla dzidzi,o ile będzie.
Dopiero kawę biorę w rękę.
fuck!!!!!!!Palemka się wita
Dzwonię własnie do tego cholernego Tommedu, umówić sie na laparoskopię z histeroskopią i nikt nie odbiera pood żadnym numerem, zaraz mnie chyba .... nie powiem co strzeli !!!!!!!! Może to jakiś znak ?
Co tam u Was się działo ??????????????
czesc oliwka - iberogast, tak sobie brałam dwa dni, wieczorem przed wczoraj miałam znowu atak , totalne skurcze, wiatry i ogólny sajgon![]()
Co do laparo dodzwoniłam się terimn na 19.04 - na święta w zasadzie, wiec beznadziejnie ;( ponadto , moge miec w tym terminie @ ... osttanią miałąm 28 luty, teraz miałam wczesniej owulke , więc pewnie będzie ok 25 kwietnia, wiec następna powinna byc w okolicach 20 kwietnia, przed sama operacją. Ponadto Pani mi powiedziała, ze nie robią laparoskopii z histeroskopią - jaki bezsens !!! Wogóle o niczy mnie nie poinformowała - musiałam sama sie pytac o badanie krwi , o to czy mam jesc itd, itp ... juz mi się odechciewa !!!:-(