reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola może lekarz zmieni leki i będzie lepiej. Biedne te dzieciaczki jak tak chorują :-(

reklama
PSZCZÓŁKA- hej..nie wstawałam w nocy ,nie piłam alko.wieczorem...nie wiem czemu taka temka-chora nie jestem..
wcz.11d.c. i 37,1 dziś 12d.c. i 37,0..
jak czekam na owu to siedzi w krzakach a jak odpuscilam 1 cykl to przylazła wcześniej!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro :))

koncze śniadanie i jade do kumpeli na kawusie,wrocę jak odbiorę Domisia-przyjemności babeczki :)

WIOLA- zdrowka dla Córy!!

a Ty bylas z ta ospa u lekarza czy sama stwierdzasz, ze to ospa? Masci na ospe powinien przepisywac lekarz. Ja tam bym niczym dziecka nie smarowala co bym w necie znalazla...

Pok to nie tak:) My mamy ciocię która jest pielęgniarką na pediatrii i ona mi potwierdziła ospę,do lekarza kazała przyjść najszybciej w piątek,chyba,że jakaś gorączka czy inne niepokojące rzeczy.I ona mi powiedziała o tym specyfiku tylko ja z przejęcia zapomniałam nazwy.I ona mówiła żeby tym smarować wszelkie wypryski w ustach i na genitaliach a nie tym pudrem w płynie który jest na pozostałe części ciała:)

oliwka - to na narządach możesz stosować to samo co na skórę np Virolex, ale Gencjana nie jest do błon śluzowych typu jama ustna :no: to buzi jest Aftin - a pytałaś lekarza co to? I czy to czasem nie odparzenie? Bo teraz nie wiem o co pytasz bo pisałaś że i do narządów i do buzi - a to dwa odmienne typy skóry :sorry:

Sol tak wiem,że odmienne ale pytałam cioci pielęgniarki,ona kazała tak zrobić:) Już wszystko wiem.

Dzień dobry wszystkim:)
w nocy miałyśmy pobudkę przez gorączkę i dosyć długie nie spanie:( Na dodatek kurier mnie obudził po 7 rano! :( Mała coraz bardziej wysypana ale dzielna jest.
Wczoraj wymyśliliśmy imię dla dzidzi,o ile będzie.
Dopiero kawę biorę w rękę.

Mama - szczepienie miała 15 lutego. Miała rota i 6w1. A co do mojej diety... ja jem wszystko - pilnuję się z alergenami ale mogło ją wziąć po czymkolwiek. Robi po 3-5 kupek dziennie więc to nie biegunka. Niby pokarm naturalny może się w taki sposób wchłaniać i kupki mogą być wodniste tylko że w okresie przejściowym a ona już ładną "jajecznicę" robiła. Nie bardzo chcę z nią iść do lekarza bo tam dopiero może coś złapać bo my nie mamy rozdzielenia na dzieci zdrowe i chore prócz gabinetów ale poczekalnia jedna. Kupię jej dzisiaj Acidolac baby i dam przez kilka dni i zobaczę a w tym czasie zrobię sobie lekkostrawną dietę..... kutwa już wiem.. ogórki kiszone :no: fuck!!!!!!!

Mama to przyjemności u kumpeli :-) A jak masz już dwie wyższe temperatury to rzeczywiście już raczej po owu, szkoda ...

witam sie przelotem
ja na minute
szykujemy sie i zaczynamy dzis adaptacje w "niby zlobku"
mamy spotkanie na 10 i za 30min musimy wyjsc
ten tydzien codziennie na 10, pol godizny, godizne, poltorej, w czwartek wyjde na chwile zeby maly zostal sam
a pozniej... od nastepnego tygondia juz bedzie raz-dwa razyw tyg; sam na te choc 2-3 godzinki :))))

doczytam was pozniej, bo teraz pedze jak szalona

sol : bardoz mi przykro, widzialam avatar... :(((((((((((((((((((((((((((((((

Palemka się wita :-D

Dzwonię własnie do tego cholernego Tommedu, umówić sie na laparoskopię z histeroskopią i nikt nie odbiera pood żadnym numerem, zaraz mnie chyba .... nie powiem co strzeli !!!!!!!! Może to jakiś znak ?

Co tam u Was się działo ??????????????

Palemka się wita :-D

Dzwonię własnie do tego cholernego Tommedu, umówić sie na laparoskopię z histeroskopią i nikt nie odbiera pood żadnym numerem, zaraz mnie chyba .... nie powiem co strzeli !!!!!!!! Może to jakiś znak ?

Co tam u Was się działo ??????????????

Super Palemko:)
Dzwoń,spokojnie:)
Ja w domu siedzę,mała ma ospę.Jak ten Iberogast?

czesc oliwka - iberogast, tak sobie brałam dwa dni, wieczorem przed wczoraj miałam znowu atak , totalne skurcze, wiatry i ogólny sajgon ;)
Co do laparo dodzwoniłam się terimn na 19.04 - na święta w zasadzie, wiec beznadziejnie ;( ponadto , moge miec w tym terminie @ ... osttanią miałąm 28 luty, teraz miałam wczesniej owulke , więc pewnie będzie ok 25 kwietnia, wiec następna powinna byc w okolicach 20 kwietnia, przed sama operacją. Ponadto Pani mi powiedziała, ze nie robią laparoskopii z histeroskopią - jaki bezsens !!! Wogóle o niczy mnie nie poinformowała - musiałam sama sie pytac o badanie krwi , o to czy mam jesc itd, itp ... juz mi się odechciewa !!!:-(

reklama
czesc oliwka - iberogast, tak sobie brałam dwa dni, wieczorem przed wczoraj miałam znowu atak , totalne skurcze, wiatry i ogólny sajgon ;)
Co do laparo dodzwoniłam się terimn na 19.04 - na święta w zasadzie, wiec beznadziejnie ;( ponadto , moge miec w tym terminie @ ... osttanią miałąm 28 luty, teraz miałam wczesniej owulke , więc pewnie będzie ok 25 kwietnia, wiec następna powinna byc w okolicach 20 kwietnia, przed sama operacją. Ponadto Pani mi powiedziała, ze nie robią laparoskopii z histeroskopią - jaki bezsens !!! Wogóle o niczy mnie nie poinformowała - musiałam sama sie pytac o badanie krwi , o to czy mam jesc itd, itp ... juz mi się odechciewa !!!:-(

Nie zniechęcaj się,zobaczysz będzie dobrze:)
Przeważnie tak jest,że samemu się trzeba dowiadywać,panienki w rejestracji nie chcą tracić czasu.Niestety:(
Jak się zdecydujesz to za jakiś czas będziesz miała to za Sobą i będzie po wszystkim.
Szkoda,że Iberogast Ci nie pomógł:((( Ja go biorę jak czuję,że atak się zbliża,tylko doraźnie.Mogę Ci polecić jakieś lekkie środki uspokajające (ziołowe coś),stres wpływa na to wszystko a tak może się wyciszysz trochę?Nawet jak się Ci wydaje,że się nie stresujesz to podświadomość działa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry