reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku - takie małżeństwa weekendowe ponoć sa najlepsze ...:);-)
oliwka - mam nadzieje, że małpa nie przyjdzie :tak: może nie na @ Cię rozpycha ?

reklama
olwika : widzialam i ... ciagle mi malo !!! ;) SUPER :)

dziewczyny my uciekamy na specer, 16 stopni w cieniu a na sloncu mamy prawie lato :)
bede wieczorkiem
milego popoludnia wszystkim :)

OLIWKA: :-D z miłą chęcią :-D huuuuraaa! do ludzi, do ludzi, do ludzi trzeba będzie wyjść! :-D:-D:-D

Zapraszam na pyszne jabłuszka, takie twarde i soczyste :D

kurcze nie ma jak sie nie przemeczyc, bo tylko do piatku jest w robocie a potem 2 tygodnie ma rehabilitacje bardzo intensywna, wiec musi wszystko dopiac do ostatniej chwili.
Jak mi gin popsuje dzisiaj humor, to przysiegam, ze go kopne! :-)
i nawet jak w tym cyklu sie nie uda, to sie ciesze, ze jest wszystko ok i sluzik piekny :)

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby maz troszke sily znalazl ;))

ASIONEK: trzeba powołać instytucję kastracji nieodpowiedzialnych tatusiów hahahahahah

oj tak , przydaloby sie ;))

Jos no kazdemu z tego co wiem to napewno nie daja ... no nic okaze sie w praniu ;))

Witam się przelotem, może uda mi się później chwilę popisać, bo teraz mam coś do zrobienia na kompie i dzięki temu tu zajrzałam. Doczytałam tylko, że ktoś bliski mamie poronił - wiem mamuś co czujesz, bo w poniedziałek poroniły dwie znane mi osoby, jedna z bliskiej rodziny, druga z innego wątku na bb, obie w podobnym tygodniu ciąży co ja - więc kiepsko to zniosłam.

Więcej nie doczytuję, bo nie zabiorę się do pracy. Stęskniłam się za Wami, ale czuję się jak naćpana duphastonem, do tego silne mdłości, wymioty, ciągłe spanie i jęczenie - a od komputera mnie odrzuciło kompletnie. Dziś jakoś się zabrałam za siebie.

Pogadałam z mamą05 i Sol, zjadłam obiadek, powiesiłam i wyprałam drugie pranie czylu nie całkiem nic nie zrobiłam. Zaraz jeszcze poodkurzam i basta))))))))))))))))))))))))

Hej Paulinka! A pamiętasz moje zastanawianie się nad herbatą zieloną? Patrzeć teraz na nią nie mogę - w ogóle herbaty nie piję, tylko wodę z sokiem, chociaż jak wczoraj po takiej wodzie z sokiem poleciałam zaraz do kibelka to się przeraziłam co ja teraz będę pić....A u Ciebie wszystko w porządku??? Jesteś już na zwolnieniu??

Hej Wisienka! Buziaki!

Lil-masz z tym piciem tak jak ja;) ok 8 tyg. złapało mnie tak że prawie nic nie piłam,wszystko na siłe-najlepsza była herbatka z cytryną.
ja jestem od 5 marca na L4 ale bardziej z wyboru lekarza, coś się zaczęło robić z szyjką (bolała mnie) i biorę luteinę i mam się oszczędzać- co jest bardzo ciężkim zadaniem;), aha i będę mieć córcię;)

reklama
O super, że córcia!!!!!! WOW!!! Paulinka korzystaj ze zwolnienia - choć wiem, że przy małym dziecku czasem lżej jest w pracy hehe :))) Ale ja teraz mam taki stan, że czasem nawet przy Maciusiu zasnę - a nawet jak nie śpię to leżę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry