reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just niektorych facetow to sie kastrowac za przeproszeniem powinno tacy sa nieodpowiedzialni :/
dasz rade kochana !!! my kobiety silne jestesmy :)

Pok hehe super sie czyta takie pozytywne posty :) moze zadzwon do swojego zeby sie nie przemeczal w pracy i mial sile na ciebie dzisiaj ;-)

kurcze nie ma jak sie nie przemeczyc, bo tylko do piatku jest w robocie a potem 2 tygodnie ma rehabilitacje bardzo intensywna, wiec musi wszystko dopiac do ostatniej chwili.
Jak mi gin popsuje dzisiaj humor, to przysiegam, ze go kopne! :-)
i nawet jak w tym cyklu sie nie uda, to sie ciesze, ze jest wszystko ok i sluzik piekny :)

reklama
asionek : hej! jak sie czujesz brzuchata???? :)
ps. pytalam dzis 36 letnia kolezanke w ciazy z 3cim! faktycznie becikwoego mozna nie dostac! zalezy do zarobkow i ilosci dzieci(ilosc dzieci wplywa na zmniejszenie podatkow) ona zalapala sie na becikowe 900 euro dopiero teraz w lutym, trzecie dziecko! przelewaja ok. 2 miesiace przed porodem :)

pok : az i ja sie podekscytowalam !!! &&&& za wizyte :)

oliwka : nie wiedzialam ze masz takie przejscia z tata coreczki... szok... rece opadaja jak niekotrzy faceci moga sie zachowac
ale choc to nie powinno sie zdarzac to ja jetsem zdania, ze kobiety i tak sobie dadza rade, bo sa o wiele silnijsze niz mezczyzni, a dla dzieci to juz w ogole gory przeniosa jak trzeba :)
i ty jeste stego przykladem :) podziwiam, super sobie poradzilas! i najwazniejsze ze sie nie zrazilas, ulozylas sobie zycie i planuejsz kolejna dzidzie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ps. fotka slodka :) hihihihihihihihi

Boogie ja często bywam w 3mieście:)
Kiedys dasz się wyciagnąć na Kawkę(herbatkę)?? :)

Cześć Palemko:)))))) Ja za kilka minutek zmykam pod prysznic itp bo o 15.30 wychodzę:)
Jeszcze posiedzę 5minut

A leci jakoś ...kocurku ... ;-)

kocurku oliwka - powiem Wam, że mojego męża nie ma już 4 dni a ja za nim wogóle nie tęsknię i nawet brzuch mnie dużo mniej boli ... to niesamowite ;) Wogóle jestem jakaś taka spokojniejsza ... oby to nie zabrzmiało dziwnie ... chyba przydaje się taka rozłąka od czasu do czasu

Palemko:)) Może to przypadek?:)
Mnie od wczoraj brzuch ''rozpycha'' na @ a do testu jeszcze 7dni:(

reklama
naga pewnie, że czasem trzeba odpocząć :) Chociaż ja mam trochę dość bo odpoczywamy od siebie cały czas - G. pracuje od 2 miesięcy w Wawie a ja siedzę we Wrocku - ale co tydzień kawałek weekendu jest NASZ :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry