reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka na priv poszlo
a co z reszta kochane co slychac? oliwka jakies wiesci ?
poczku jak u ciebie samopoczucie i staranka ?
ciezaroweczki jak dolegliwosci i zdrowko ?
cos wioli ostatnio ne widuje, wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:( tesknie, no gdzies cholero jestes?
wlasnie wiola nie testuje jakos teraz?
a sol i jak cos wiadomo ??:D

reklama
Wieści będą jutro ok 12... zobaczymy jakie...dobre czy złe...Jestem przerażona,nawet nie myślimy o starankach teraz,będzie co będzie ale jest ciężko.Dzisiaj musieliśmy zawieźć małą i odebrać ją ze szkoły a to ponad 20km w jedną stronę...ja też bezprawnie nie mogę przetrzymywać jej u siebie,cholerni biurokraci...sprawie został nadany tryb pilny...ciekawe jak jest w trybie normalnym skoro to trwa już tydzień.Przecież muszę przepisać ją do innej szkoły,zabrać ubrania bo nie stać mnie na wykupienie jej całej garderoby od nowa,książek itp itd.Głupie łóżko 400zł a do tego pościel,kołdry....Wzięliśmy sobie wiele na głowę,wiem i zdaję sobie sprawę,nie powinnam narzekać ale nasz system prawny jest strasznie powolny.

MADE- kochana,jestes niesamowita!
tak trzymaj -musze sie od Ciebie uczyc optymizmu !!!

GUMISIA- dziekuje kochana za przepis-brzmi pyyysznie i smacznie :)

OLIWKA- no ja od rana Wiole nawołuje,ale cos nie słyszy....i Palemki nie ma cały dzień:(((

GUMISIA- Sol czeka na @
a Pok niedługo testuje-jakoś na dniach :)

oj to sie bedzie dzialo, hmm ale cos mi sie kojarzy ze wiola jeszcze miala teraz testowac, gdzie ona sie podziewa, wie ktos dokladnie kiedy ?
poczku trzymam kciukasy:)
za sol tez ale nie wiem czy za pozytywny czy nie bo sama nie wiem co byloby teraz lepsze, wiec zeby sie ulozylo po jej mysli :)
no i za nas wszystkie staraczki :) za fasolki w 2011 bo jak nie teraz to moje panie, termin bedzie na 2012:)

mamitka - pewnie, że jest mi przykro, ale... jak to mówią: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;-)
Jak to Kora kiedyś śpiewała: nic dwa razy się nie zdarza :)))) więc.... mam to za sobą

GUMISIA- no bedzie na 2012 ,ale zajdziemy chociaż w 2011 :))) bo mam nadzieje,ze zajdziemy :)
zaraz napisze smska do Wioli może mi odpisze co tam u Niej ...

MADE- hhahahaha,no tak-widze szukasz pozytywów !!

Ostatnia edycja:
reklama
Może Iwa dorwała cycusia i nie puszcza Wioli na krok:)))
Ja też chcę zajść w 2011!!! Najlepiej w pierwszym trymestrze 2011:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry