reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko cieszę sie, że mogłam pomóc :-D

Jos przyjemności na placu zabaw :-)

Sergi ja to mam różne bóle, i kiedyś zdarzyło mi się pare razy takie rwanie w nodze i ból krzyża.

Hej Mlodam jak fajnie, to już półmetek za Tobą, a tak nie dawno pisałaś że masz II kreseczki na teście :-)

Zajrzałam na chwilkę by życzyć Wam miłego popołudnia, ja zmykam do domku. Wpadnę znowu jutro :-)

Owocnych staranek też Wam życzę :-p :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Buziaki :-D

reklama
jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byłam w agencji i teraz jest tego typu problem, że muszę być dla nich wypłacalna finansowo... czyli w mojej sytuacji jest mega lipa... bo nie jestem już zatrudniona, a jak byłam, to tylko na umowę zlecenie i nie przysługują mi żadne świadczenia... macierzyński itp.. cholera jasna by to wzięła!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czy zostanie przyznane mi takie dofinansowanie z MOPSu do mieszkania i jak długo, to będzie trwało... uchhhhhhhhh!!!

Cześć dziewczyny.
Staram się was podczytywać ,ale piszecie z taką prędkością ,że trudno się połapać.
made współczuje bardzo. To okropne ,że spotkało was coś takiego i to jeszcze teraz jak nie powinnaś się denerwować.
sol i jak tam z Twoją @?
mama a co u Ciebie kochana? Jak samopoczucie? I jak się ogólnie sprawy mają?
edyta ślicznego synusia ma twoja siostra :-)
Oczywiście reszty nie pamiętam ,ale wiedzcie ,że o każdej myślę ciepło ;-)

Moja mała to tylko cyc i spanie więc nawet jestem wypoczęta mimo ,że mały nadrabia za Nikole i to podwójnie.

pszczolka : to jets taki zlobek-przechowalnia
moge go zostawic kilka razy w tyg, ale 2-4 godziny max. tak to dziala
czasem wrazie czegos pilnego mozna wyluskac caly dzien (nawet z obiadem na miejscu)
rezerwuje to np na porod, ze go oddam na przechowanie, i nawet na oboad po niego nie trzeba bedzie isc tylko od razu tam zostanie do 17h30 :)
bo normlanie to nawet w przedszkolu fr. dziecko ktore nie ma miejsca w stolowce musi na 12 wrocic do domu i przyjsc dopiero po obiedzie do szkoly na 13h30... to jest mega problem bo jak mama pracuje to 1. musi miec nianie na "po przedszkolu" oraz 2. kogos kto go dobierze i popilnuje miedzy 11h30 a 13h30 ! masakra organizacyjna
a ja wiem ze stolowki nie dostane... wiec albo siedze w fomu i po niego chodze do zasr***ego gimnazjum
albo place dodatkowo za nianie-kucharke na 2h na dzien plus popoludnue do powrotu z pracy
tak sie sprawy maja :)

:szok::szok::szok:

Dziewczyny, miała może któraś z Was jako objaw owulacji ból krzyża???

:tak:

Bo właśnie mnie boli już od 2-3 dni... ;-) Robiłam testy owu cały czas za wyjątkiem sob i niedzieli, bo mi się skończyły - w sobotę miały dojść te zamówione przez neta, ale oczywiście nie przyszły!! :wściekła/y: dzsiaj już je powinnam mieć, co chwila wychodzę na korytarz sprawdzić, ale nic nie widzę... :dry: a te wcześniejsze z piątkowym włącznie były na minus :-(

just - kużżżżżżde, jak nie urok, to przemarsz wojsk... :sad: :wściekła/y:

SERGE: już na dziś nie mam siły do walki, do końca dnia nie kiwam paluchem nawet najmniejszym w tej kwestii... Cholerny Belg, zostawił mnie samą sobie z całym majdanem... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Serge ja miewam takie bóle.
Just, cholerka....nie wiem jak Ci pomóc,też mnie to zaczyna wkurzać....
Mała odebrana teraz zaczęłam się denerwować,rodzinka na mnie napada,wszyscy w około traktują mnie jakbym to ja zrobiła coś strasznego.Mam chwile zwątpienia.Czy dobrze robię,czy dam radę?A najbardziej się boję,że sąd postanowi na naszą niekorzyść,że każe małej wrócić do matki...SZLAG by to wszystko:((( Zaraz jadę po Ninkę do przedszkola.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry