reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sie zagadałam z Wisieńką a tu po Zuze czas śmigać ....

JUST- (*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*( przeklinam z Tobą!!!! kurka siwa ,szlag by to!!! a tak &&& trzymałam ...

MARCEPANEK- cześć mamuśka...a u mnie???nadal szarpię sie z tematem...moze w tym cyklu sie uda(tak wierzę jak co cykl;/;/)
ciesze sie ,ze Nikola daje odpocząć :)
i gratuluje raz jeszcze :)

SOL- dam sygnal jak tylko odbiorę Zuze-nie wyrabiam dzis....:)

SERGII- cześć słodziaku mój:)) my obie w tym cyklu na testach jedziemy :))))ja zakupiłam drugie opakowanie dziś i o 17.00 robie drugiego testa:) a co do bólu krzyża na owu to też tak mam :)))&&&&&

jade po Zuzeeeee

reklama
No! Już SE posmarkałam ;) Dziękuję raz jeszcze za słowa otuchy, buziaki :*

Marcepanku - a ja Ci jeszcze okazji pogratulować nie miałam tej Twojej królewny :-) przyjmij więc teraz Gratulacje!!!!!!!!!!!

Sergii - jak sytuacja z siostrą? Wyjaśniło się coś?

młodam - to kamienica znajomego, który przebywa za granicą od x czasu... tak więc w jednym z mieszkań zorganizowaliśmy sobie taką przechowalnię na czas remontu, no i stało się...
Życzę żeby Cię te smuteczki już opuściły, bo wiosna za oknem ;-)

WIOLA,PALEMKA- gdzie Wy baby jesteście ??????????

MADE- jak nogi,dobrze sie czujesz??
słodki ten Twoj suwaczek-też taki chcę!!!!!
właśnie zrobiłam test owu-ta druga kreseczka ledwo widoczna-tak jak wczoraj...dziś 9d.c. wiec jeszcze ma prawo tak być:)

Jestem w domu.Zjadłam ohydne ciasto własnej roboty i wcale mi nie lepiej.Idę rozpalić w kominku,za oknem bleeee i szaro-buro,mąż w pracy znowu nadrabia:(((

witam sie kochane:) ogarnelam obiadek, popawilam 3 podrozdzialy pracy, wypucowalam sie teraz leze i pachne i mam czas dla was:)
jakies streszczenie ?
zauwzylam tylko cos o bolach, ja tez mam ja tez:)
sergi a ktory to u ciebie dzien cyklu ?
mamita jaki dzis obiad strzelilam :P co prawda zapiekanka tylko ale jaka moge sprzedac przepis :P bo i tak nie moj :P

Witam się sobotnio :-)

Urodziny udały się wysmienicie, były tańce hulańce i te sprawy, teraz mam lekkiego kaca , ale ogólnie jest okej.
Szykujemy się na giełdę kwiatową z męzem, gdyż mam zamiar zasiac sobie własnych wazyw w doniczkach, myslalam o tym, by zrobic, to na działce, ale obawiam się szkodników :tak:

jos- mama do rodziny na łikend pojechała

czesc oliwka- słyszłam, ze jeszcze nie otrzymałaś decyzji

rurrka - idziesz na hsg ?

mloda - jak się czujesz słoneczko ?

agapa - a jak u Was starania ?

gumisia - a Ty testujesz niebawem ?

u mnie burza hormonów, lada chwila powinnam dostac @ ... ***** ***** ***** :wściekła/y: musiałam sobie poklnąć ...
U nas staranka jak najbardziej. :-D Ale i tak nic z tego pewnie nie będzie. Owulacji nie mam:no: ale trenujemy:-D Najgorzej to się nastawić na II i potem rozczarować. Ja teraz się nie nastawiam to i humorek lepszy.

Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja teraz praktycznie nie zaglądam bo ładna pogoda i z Mają na dworku siedzimy, a jak zaśnie to w tym czasie domek ogarnę.

mamitka - a dziękuję, leczy się powolutku ;)))) o pełnym wyleczeniu będzie można powiedzieć za rok, bo tyle trwa rozpuszczanie zakrzepów, no i do końca ciąży zastrzyki przeciw zakrzepowe :( Najgorsze jest to, że ta noga jest taka "leniwa", mały spacerek, a już mnie boli... to tak jakby na nowo uczyć się chodzić.
Kochana, jutro, najdalej pojutrze zobaczysz dwie kreseczki ;-) kurde blaszka, życzę Ci tych dwóch kresek teraz i za jakieś 14 dni :-))))))))))))

Ostatnia edycja:
MADE- dziękuję kochana,dziękuję :))))))
tak bym juz chciała!!!

mam nadzieje,ze owu bedzie w tym cyklu...;/
a co do zastrzyków to najważniejsze ,ze pomagają..choc nie zazdroszcze bólu nogi...mnie "kręci " na zmianę pogody i jest niewesoło a co dopiero zakrzepy...
ale dzielna z Ciebie kobietka:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry