reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos to całkiem inaczej niż w PL. Z tego co piszesz, to rzeczywiście, albo niania do dziecka albo mama nie może pracowac. Ale najważniejsze, ze sobie radzicie :-) A Poldusia dajesz do złobka żeby inne dzieci poznał, tak?

reklama
tak, bo od wrzesnia idzie do szkoly (tutejsza nazwa przedszkola ;) )
i tam juz nie bedzie adapacji : mozliwoscie, zeby mama zostaja troche z dzieckiem
a pani majac 20 dzieci w klasie nie bedzie sie szczypac, przytulac, zabawiac tlumaczyc ze mama wroci itp
dlatego mimo ze siedze w domu, dalam go tam na 2-3azy w tyg, do polowy lipca jets otwarte, przez 3,5 m-ca troche juz sie ode mnie odzwyczai :)

jezdem :)))

mama, just - co wy z ta zmiana czasu? przeciez czas zmienialismy z soboty na niedziele :) i juz :) po sprawie. Dzis juz spalismy tyle co zawsze, ani krocej ani dluzej :)

POK- cześć ,ale my jeszcze dodatkowo po wyjezdzie jesteśmy a wiesz jak sie spi nie na swoim miejscu-rzucałam sie pól nocy w siostry..dzis mi sie dobrze spało(bo u siebie) ale za to godzine krocej-w ndz.nie bylo jak polezec bo w gościach to nie bardzo...poprawiny rocznicy byly u siostry i trzeba bylo przygotować mieszkanko na gości...
A POZA TYM SPIESZYŁAM SIE NA OKRESLONĄ GODZINE NA WYJAZD Domisia na wycieczkę,normalnie nie musze sie spieszyc do przedszkola:)

no niewazne-ja zawsze przez pierwsze dni musze na nowo zatrybić po zmianie czasu.

WISIEŃKA- kochana,masz już tel więc zaraz dzwonie :))

JOS- dzielny Polduś daje rade-fajnie :)) miło jak tak dziecko żegna mama :)zawsze to mniejszy stres :)

PSZCZÓŁKA -dzieki za info o Wisieńce-juz sytuacja opanowana a fretka dostała lanie :)))))każdy chce gadać przez telefon-nawet zwierz a płacić rachunków nie ma komu :))))))))))

PALEMKA- gdzie Ty jesteś kochana?????

KOCUREK- &&&&&&&&&&&&&zeby dolegliwości poszły won!!!

ASIONEK- jak tam u Ciebie ??

EDYTA- wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!
piękny i słodki mały mężczyzna!!!

straszne... gdybym miala karabin...

jos, kocurek, sergi, oliwka, edytka, gumisia, palemka, sol - hej ho :)

Ostatnia edycja:
no widzisz JOS coś sie mijamy ...przyjemnego placyku :))
ja zaraz po Zuze ide:)

WISIEŃKA- już rozpakowałam,przebrałam pranie ktore wyschło,kawka zaraz bedzie i dzwonie:))

cześć ponownie

made współczuję :-( a to jakieś wynajęte mieszkanie było? czy znajomych. widoczne ślady włamania? z ciekawości pytam.

pok ja też nie miałam problemu z czasem :-) sama od jakiegoś czasu wstawałam wcześniej niż zwykle ;-)

ja wzięłam się za prasowanie... i na razie nic mi z tego nie wyszło, coś mi się w kontakcie skichało :-( muszę jakoś inaczej prąd skombinować w pokoju ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry