reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kobietki!

Made bardzo mi przykro, straszna sprawa :-( Ale pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny - ta strata wróci do Was, ale już obrócona w pozytyw! :tak:
Karolcia cholerna biurokracja :dry: Ale trzymam kciuki, żeby już jutro zapadła decyzja i ukróci się to oczekiwanie i nerwy :tak:
Edyta synuś cudowny!!! Pogratuluj siostrze pociechy! :-)
Mama cieszę się, że wyjazd taki udany i spotkania z Rodzinką super! :tak: :laugh2:

A u mnie kobietki dzisiaj 25dc i owulacji dalej nie widać... :-( :sad: w ostatnim cyklu, tym co się tak wydłużył, była w 26dc i tego się trzymam jako ostatniej nadziei :dry: Inaczej chyba cykl bezowulkowy... :-(

A do tego w nocy były przytulanki :zawstydzona/y: i tuż po tak mnie zabolał brzuch tam na dole, nie wiem, macica?? Straszny ból, taki kłujący i przy każdym ruchu rósł... :szok: Nigdy tak nie miałam wcześniej, boję się, że coś tam się stało... (chociaż przytulanki były takie jak zwykle, bez eksperymentów które mogłyby zaszkodzić czy coś...) Do teraz mnie jeszcze boli (chociaż już zdecydowanie mniej).:no:

reklama
Witam dziewczyny. Nie ponadrabiam was bo głowa mi pęka. Nie mogłam znowu spac do rana a jak zasnełam to spałam prawie do 12tej i teraz czuję się jak tragedia z horrorem.
Edytka jaki sliczny chłopczyk, gratki dla siostry
Oliwka świetne łózko
serge witaj co u ciebie słychować?
made pozdrawiam
mama czy ty jestes aktywna , jak to przeczytasz to zadzwon do mnie uporczywie boo nie mogę znaleźć telefonu

serg : hej :) nie martw sie na zapas !!! bedzie dobrze :)

oliwka : ty zakupoholiczko bratnia duszo moja :)))))))))))))) hihihihihihi Fajne lozko no i dla dziewczyn super zabawa gwarantowana :)

My już wróciłyśmy. Karola świetnie się bawiła :tak: A potem jeszcze wybyłysmy we trzy na plac zabaw bo żal było słoneczka. Tylko szybko uciekłyśmy bo wiatr się zerwał :dry:
Zajęcia bardzo fajne bo siedziałam na korytarzu pół godzinki.

Spadam bo Emi coś chce :-p

made - współczuję :-(

mama, just - co wy z ta zmiana czasu? przeciez czas zmienialismy z soboty na niedziele :) i juz :) po sprawie. Dzis juz spalismy tyle co zawsze, ani krocej ani dluzej :)

Dzień dobry :)

A ja na razie skupię się na czytaniu, bo mam humor do bani... remontujemy sobie mieszkanko, i większość naszego "dobytku" przechowywaliśmy w innym mieszkaniu. Dzisiaj mąż poszedł po kilka rzeczy, a tam nie ma lodówki, dwóch łóżek, foteli, dywanu, odkurzacza, komputera, monitora, nawet ubranek mojego synka, które sobie czekały aż troszkę podrośnie...
Wczoraj namówiłam męża na mały spacerek, może trwał... kwadrans ? Wracając, przed samym wejściem odpłynęłam...urwał mi się film. Całe szczęście, że byłam z mężem.

straszne... gdybym miala karabin...

jos, kocurek, sergi, oliwka, edytka, gumisia, palemka, sol - hej ho :)

edyta : hej :) slicznosci bebe :)))))
co u ciebie? wpadaj tu do nas czasem!

pok : hej
no tak w weekend byl czas zmieniony ale w weekend mozna lezc w mlozku do 9 i dluzej wiec sie tak tego nie odczulo jak dzis :)
a dzis podlka po raz pierwszy podnioslam do pionu o 8h30 na sile, bo an 9 szlismy do zlobka
biedaczek, mail na twarzy wypisane 'jest 7h30' :)

jos a mój Maciek dla odmiany wystrzelił dziś o o 5tej bo zegarek nie tak przestawił:-D
Jaka dziś słodka wiosna na dworze. Od czarnego świtu hukała sowa. Przeciez to nie ona jest oznaką wiosny.
BB zaspane dziś jakies:-)

reklama
no ale przeciez wczoraj wszyscy kladli sie spac o tej porze co zawsze i wstali o tej co zawsze, ergo spali tyle co zawsze. ja nie widze problemu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry