reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Kocurku:)
Witaj Made,kurde,przykro mi...
Właśnie dzwoniła Pani kurator,rozmawiała z sędziną,obiecała jutro do 12-stej wydać decyzję...Kurde.

OLIWKA- &&&&&&&&&&& za decyzję!

PALEMKA- gdzie jesteś kochana,co u Ciebie ????

PYSIA POZDRAWIA WSZYSTKIE I ŚLE MASE BUZIAKÓW :*:*:*:*:*:*:*:*:*

MADE- kurka siwa....teraz nadprogramową kase trzeba bedzie wydać na kupienie tych rzeczy-szlag!!!!

KOCUREK- cześć kochana kuchareczko nasza :))

lista zakupów zrobiona-smigam po synka mego i na zakupy.

made ..... ojej .... :-( rozumiem Cię.... ja to się zawsze bałam np. pożaru - że mi spłoną zdjęcia i książki i malunki i pamiątki synka ...... chociaż mebli i i innego dorobku też bardzo szkoda :(((((((

oliwka ... paulina .. hej :)

mama ... jos witajcie :)

Dziękuję Wam Kochane za ciepłe słowa i wyrazy współczucia :)) nie mam w zwyczaju się wypłakiwać publicznie, ale to zdarzenie mnie jakoś złamało psychicznie.

Oliwka - ale Ci przeciągają w czasie tą decyzję, trzymam kciuku aby to nastąpiło najpóźniej jutro nie później niż o 10:00 ;))))

Czesc weszlam na chwilke powiedziec ze siostra urodzila zdrowego syneczka,jak znajde wiecej czasu to wroce do Was a tymczasem wklejam jego zdjecie....Buziam wszystkie ;-)

Dziękuję Wam Kochane za ciepłe słowa i wyrazy współczucia :)) nie mam w zwyczaju się wypłakiwać publicznie, ale to zdarzenie mnie jakoś złamało psychicznie.

Oliwka - ale Ci przeciągają w czasie tą decyzję, trzymam kciuku aby to nastąpiło najpóźniej jutro nie później niż o 10:00 ;))))

Made takie rzeczy bolą,to zrozumiałe.

Pani sędzia nie ma dzisiaj czasu ponieważ obraduje do 15.30 i jutro rano będzie pisać decyzję....Biurokracja.
Muszę za 40minut jechać po siorkę do szkoły,znowu ponad 20km,szlag by to,ja jeszcze bez prawka i męża muszę odciągać od pracy:(

reklama
Edytka - witaj ))) dawno Cię nie było, mam nadzieję, ze u Ciebie wszystko w porządku. Gratulacje dla siostry :)) cudny maluszek )))))

Idę Kochane zasmarkać chusteczki, wpadnę później. Przyjemnego dnia Wam życzę :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry