reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka:)
Jestem.
Just tez mam takiego neta ale moja sister ma zdolności i poradziła sobie z transferem(nk,gry itp).
Zawiozłam ją do szkoły,ponad 20km,jaja i jeszcze musiałam się tłumaczyć jakiejś paniusi wychowawczyni co sobie brwi zapomniała w całości domalować...
Pani kurator kazała iść albo dzwonić do sądu,ona sama jest do 12 zajęta.
W sądzie zonk bo sekretariat od 10 dzisiaj czynny... :(
Czekam jeszcze chwilę i pojadę tam,szybciej chyba się z nimi dogada.
Właśnie zapłaciłam Vat i podatek i jestem goluśna:))))

reklama
jestem :)

jednak wrocilam do domu posiedziec w spokoju a nie lazic, kawke wypic, do mamy zadzwonic na pogaduchy :)
przede mna jeszcze 1h40min spokoju :) a wogole to doszla moja paczka Little Marcel i jestem srednio zadowolona... 1 koszulki nie wyslali, druga srednio lezy (wiec w sumie lepiej z etamtej nie wyslali i ze zwroca kase) ale za to szalik ok :)

mama : a to to przedtsawienie na ktore juz raz jechalas w zeszlym tygodniu??? ;)

sol : ja tez mam 3 razy 3 godizny wolnosci :)))) tylko z eu mnie beda sie zmieniac dni, godziny, w zaleznosci od dostepnych miejsc. rezerwacja na telefon z tygodnia na tydzien
a cene masz fajna za godzine!!! super pomysl wogole z tym klubem malucha !!!! u mnei to taki zlobek-przechowalnia "na godziny"

balbinka : mnie to wogole nie szokuje, zeby mieskzac iles tam minut poza miastem, na wsi... w wraszawie juz sie ludzie od lat przenosza i miasto sie rozbudowuje i bedzie tak coraz czesciej, w kazdym duzym miescie
bo 1. ludzi nie stac na kupienie domu w centrum (czy duzego mieszkania) , 2. czesc ma dosyc halasuy i korkow stresu w pracy w tyg. i w weekend chce byc dalej, bardziej w ciszy, w ogrodku itp...
tutaj tak sie dzieje od 60 lat, ze sie region paryza coraz bardziej rozsrasta i dzis nowy dom ciezko wybudowac nawet 45-50min od paryza, taki brak terenu, tak wszystko zabudowane, trzeba coraz dalej, coraz dalej poza paryza i region paryski, zeby znalezc teren
dlatego ludzie tu nie buduje, tylko mieszkaja w starych domach, domy przechodza z reki do reki bo pare-paredziesiat minut od paryza NIE MA DZIALEK BUDOWLANYCH !!!! :)))))))))))) o takie fajne zycie :)
a jakbyscie zobaczyly jak te domy 40min od paryza, z dziesiatej reki i za 1 000 000 000 wygladaja... to czysty zart :) moja kolezanka z usa uwielbia jak jej na polepszenie humoru wysylam zarty : linki domow za kupe kasy, ktore od 30 lat nie widzialy farby, maja jeszcze tapety na scinach i wytarte wykladziny :)

oliwka : gola i wesola :)

pok, asionek, wiolka, palemka, mary i inne babki : gdzie jestescie ????????????????????

JOS- w tamtym tygodniu Zuza jechala na przedstawienie Szawczyk dratewka :)) a dzis Domi pojechal..

ide pranie rozwiesić.

Taaa wesoła,na dodatek założyłam mokasynki a tu śnieg popaduje co chwilę:((((((( Wrrrrrrrrrr

oliwka : :)))))))))))))))))
mama : aaaaaa :) nie to cos pomylilam ! chodzilo mi jak pojechalas dzieci zawiesc na wycieczke czy przedstawienie a to byl zly dzien :) no myslalam ze dzis byl ten dobry :)

Jos-tak-tydzień temu tak jechałam mało kół nie pogubiłam a to nie tydzień temu Domi miał tylko dziś :))

pranie rozwieszone,herbata zielona dopita-ide poodkurzac bo za godzine po Dominika jade i do Poznania..
oko pomalowane-usta też ;)) moge isc odkurzać :))))

OLIWKA- u mnie mróz był w nocy ,ale teraz słonko pięknie świeci i po przymrozku nie ma śladu:)

cześć
witam z ranka ;-)

just nie wiem sama o co chodzi z tym brakiem humoru, jakieś same smutne myśli mnie dopadly, i diabelnie smutno :-( mam nadzieję, że to szybko sobie pójdzie bo nie lubię takeigo stanu.
asionek współczuję, że spać nie możesz, ja za to się kilka razy na siusiu budzę-makabra też. dobrze że nie co pół godziny :-p
mama usg nie miałam, powiedziała mi, żebym zrobiła między 22 a 24 no to się słucham, Myślałam, że 20 też będzie dobrze. I tak oto to 5 kwietnia na 15:00 mam. a sen miałaś pikny :-)

miłego dzionka życzę, ja się wybieram do koleżanki, może mi się humor poprawi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry