reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama cześć:)))
Bogusiu ja się najbardziej właśnie gojenia bałam ale luzik,szwy rzpuszczalne,nic nie bolała,czasami jakies ciągnięcie itp ale ogólnie dobrze:)
Mała wyczerpała mi limit neta na ten miesiąc i ledwo działa:(

reklama
boogie ługi - tez lubię czytac, niestety równie co malo dobrych filmów, tak i mało dobrych książek ... Dana Browna czytałam kiedyś "Aniłoy i demony ", a ostatnio HitlerJugend i Nietzsche„Tako rzecze Zaratustra:, ale to jest cholernie ciężka książka ... cza byc chyba na haju, zeby to skumać, choc niektóre cytaty sa całkiem niezłe ;)

dopisuje sie do klubu ksiazkomaniaczek ;)
niezly obrazek hehe

wróciłam ...:) czy ktos za mną tęsknił ??????

Mama witaj :) fajnie , ze juz jestes :)

co sie stalo ?? :((

hejka

ja jakoś nadal humoru najlepszego nie mam. ale się staram nie dobijać.

Asionek no to byle do 5 kwietnia, szkoda, że nie będę z moim, w pracy będzie i nie będzie miał takowej możliwości. trudno. a jak tam u CIebie? jak się czujesz?

Miłego wieczorku Kobiety Wam życzę :-)

a co sie dzieje z humorkiem ??
u mnie dobrze , mdlosci juz prawie nie mam :) czasami wieczorkiem cos mnie zlapie ,a tak luz :) tylko spac nie moge jakos w nocy :/

kocurku i prawidlowo :)
mamitka mnie w piatek sie snilo ze urodzilam synka, moment nawet maz nie zdazyl, a po 6 godzinach juz wyszlam do domu heheh, to moze cos w tym miesiacu sie uda:) a test pozytywny mialam 16 i 17 dnia rano (wieczorem juz negatywny) przytulalaismy sie 15,16, 17 i 19 i wczesniej oczywiscie tez, ale nie napalam sie i teaz juz dla przyjemnosci :)

Gumisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) dzialaliscie ladnie , szanse sa spore :))

boogie a w temacie nacięcia to ja powiem, że pomimo iż miałam, i bylo robione w momencie parcia jak już główka wychodziła i własciwie czuć było takie trzy szarpnięcia jakby .... aaaale ja w takich kwestiach to niestety nie jestem twardzielką i boję się bardzo :unsure: zresztą w ogóle poród mnie przeraża i to co po porodzie też :hmm: także jakbyś kiedyś chciała kompana do strachania się to chętnie służę swoją osobą :-p

asionek no własnie... z tym spaniem to kurczę..... :dry:

Zmykam .... niestety nadal wieczory do najmilszych nie należą .... papa BUZIAKI DLA WSZYSTKICH I KOLOROWYCH SNÓW :)) :)) :)) :))

Ostatnia edycja:
asionek mamita dzieki :) oby....
sol to dawaj znac od razu jak cos bedziesz wiedziec :)
ja kobitki tez juz uciekam polezec bo mnie brzusio boli :* do juterka

MAMA: dobrej nocy:-)

SOL: dzięki :-) będę pytać :tak: jak mi wypadnie, to się tak nie stresować... ulga :tak:

KOCUREK: zawsze jak coś sama założysz, to w taki sposób będzie funkcjonowało jak sama ustalisz, wiem, że życie pewne rzeczy zmienia, ale trzeba próbować, szkoda tylu lat nauki i poświęceń, żeby nie mieć z tego satysfakcji :tak:

KAROLINA: całe szczęście u nas dobry transfer danych w mieszkaniu i internet bezprzewodowy, po całym domu chodzimy z laptopami, bo mieszkamy w piątkę i czasami w kuchni siedzimy na trzy laptopy :-D

GUMISIU: dobrej nocy :-)

KOCUREK: śpij, dobrze, to mamy klub Bojaczek :-D też lekko się starcham..

Ostatnia edycja:
ASIONKU: dobrej nocy, spokojnej i przespanej w całości :-) ja też sypiam jak zając na miedzy, ciężko już się śpi tylko na bokach....

hejka
jestem :)
ale na chwile, dopiero wstalam
i mam dylemat, na 9:00 mam byc w zlobku a moj synek chyba nie zrozumual zmiany czasu i wciaz spi
a przeciez musze go ubrac i nakarmic
wiec ma jeszcze 5 min zeby wstac + 20min na ogarniecie i 8h50 musimy robic wymarsz
nietsety czas chyba isc zaczac halasowac kolo pokoju
babeczki ja mam zloibek od 9 do 12 i mnie nie bedzie, wlece po 12 jak mlay pojdzie lulac
wtedy juz na spokojnie
teraz ide sie biegiem szykowac i halasowac :)

just : ja nie mialam ale sama nie wiem jakim cudem... ekspulsja trwala u mnie 50 minut meczylam sie i meczylam, maly te zbym duzy ale wkoncu sie udalo :) ciekawe tylko ile z tego zapalcil moj miesien i jak sie sprawy beda mialy za 20 lat ;))))

mamitka : powtarzam sie, ale fajnie, ze jestes :)

reklama
JOS- dziekuję :) tez sie ciesze ,ze juz jestem :tak:
przyjemności w żłobku i wracaj szybko:-)
ukochaj Polduia:-p

ja pranie wstawiłam,storczyki dostały odżywke i już piją w łazience :tak:
ja koncze kawkę i powoli ogarniam domek:-)

myslalam,ze jak wroce z przedszkola to pojde dalej spac,ale jakoś sie rozkręciłam i jest si..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry