Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jest jeszcze opcja, ale to dla mnie takie ciężkie... Dom samotnej matki przy takim zakonie sióstr w Gdańsku... tam przychodzisz i mówisz jak jest i oni pomagają...
just mega kiepski temat, nie wiem co poradzic
mamitka no widze wlasnie ze ty jakisz szal masz a ja od 3 dni lenia na maksa, ale licze ze jak sie wykape ogarne to zbiore w sobie, i przez to dziadostwo znowu nadzieja sie rodzi, ze moze to maly psozyt wysysa ze mnie energie a nie przesilenie wiosenne ale to duzo za wczesnie na jakiekolwiek oznaki, poza tym nic nie czuje, musicie mi wybic z glowy to wkrecanie
just : tez wierze ( i szczerze mysle!) ze uda sie cos znalezc i ze obedzie sie bez domu samotnej matki
ale gdyby - mwoie GDYBY - nie udalo sie znalezc no to jets jakies tymczasowe wyjscie!
choc na te 3-4 m-ce zbey dziecko odchowac, odkarmic, pobiec do pracodawcy po papier ze cie zatrudnia JUZ na stale od takiego dnia i takiego miesiaca i z tym papierem do miasta po miejsce w zlobku!
bedzie praca to bedzie pensja to i wynajmiesz od reki kawalerke ! z dizeckiem czy bez!
mamitka 24, i mmontuje sobie na calego, od tych 3 dni poza ta ospaloscia mam jeszcze cos takiego ciezko mi sie oddycha tak jakbym miala jakis ciezar na klatce ciezko to wytlumaczyc, ale staram sie to zrzucac na ta alergie
Mama testów w tym cyklu nie robię ;-) To sobie odpuściłam, tempki tez miałam nie mierzyc, ale chciałam ginkowi pokazać to się mobilizuję.
Just no rzeczywiście ciężki temat. Mnie się wydaje, że ludzie się też boją bo matki z dzieckiem w razie czego nie można z mieszkania wyrzucić, tylko muszą takiej osobie zapewnić coś w zamian.Moze dlatego tak ciężko Ci coś znaleść. Ale sprawdź tak, że najpierw niech kumpela się umówi a potem Ty, i ciekawe czy którejś z Was wynajmą mieszkanie.
Kochane moje Babeczki, ja zmykam na dziś, życzę Wam miłego popołudnia
GUMISIA- bo jak patrze ,ze masz 2,5 tyg.do testowania to myślałam ,ze Ty tak jak ja w połowie cyklu a Ty widze na finiszu) no to teraz sie zacznie zaciskanie &&&&
a ilodniowe masz cykle??
ja mam dziś 12d.c a cykle 25-27 dniowe,ale u mnie owu była teraz we wtorek.wiec moze być tak,ze ten cykl 25 dniowy bedzie
PSZCZÓŁKA- to mierz dalej i pokaż ginowi i niech Ci powie co o tym mysli ja też biegalam do mojego z wykresami jak sie o Zuzu staralismy