• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trzeba się dzisiaj za jakieś sprzątanie wziąśc bo jutro impressska :-D :-)

Normalnie coś bym zjadła :-D ;-)
Pszczółka Witaj ;*

Ostatnia edycja:
reklama
jestem z powrotem, doczytałam Was, ale naprodukowały dzisiaj kobiety :tak:

widzę, że samopoczucie pod psem nie tylko ja mam... Prawie zemdlałam :szok: musiałam wejść pod taką długą i stromą ulicę, jak już myślałam, że dotarłam do końca to z zza zakrętu pokazał się jeszcze spory kawał, a u mnie tętnice już ledwo dawały radę krew pompować :szok: no i bym orzełka wyrżnęła, gdyby nie pomysł zapukania do pierwszego lepszego biura jakiejś fundacji i zapytania, czy mogę chwilkę odpocząć, bo zemdleję za chwilę....
u mnie DESZCZ cały czas pada, jak nie pada to kropi i tak w kółko, chyba mamy dziś bardzo nie korzystne warunki biometo....:baffled:

KOcurrek: mam nadziję, że z tatą będzie jednak ok

witam się ze wszystkimi wcześniej nie przywitanymi :tak:

Ostatnia edycja:
MAMUSIA- no pięknie psina wygląda,ale 3 godziny ??????????? masakra jakaś !!

KOCUREK- oj wspołczuje-mój tata tez cukrzyk insulinozależny-2razy dziennie zastrzyki w brzuch i jak miał operację to Mu sie taaaak strasznie długo goiło,ze szok!! u cukrzyków bardzo długo sie wszystko goi....

WISIEŃKA- no to Pol współczucia nie zaznał :)
ale dokładnie-duży chłopczyk jest to powinien wiedzieć ,ze piwa i alko sie nie miesza bo potem........ma-sa-kra:):))

Oliwkakarolina oj skleroza nie boli :-)
No nie boli,byłam wieczorem na zakupach bez torebki i portfel gdzieś w domu leży...

jestem z powrotem, doczytałam Was, ale naprodukowały dzisiaj kobiety :tak:

widzę, że samopoczucie pod psem nie tylko ja mam... Prawie zemdlałam :szok: musiałam wejść pod taką długą i stromą ulicę, jak już myślałam, że dotarłam do końca to z zza zakrętu pokazał się jeszcze spory kawał, a u mnie tętnice już ledwo dawały radę krew pompować :szok: no i bym orzełka wyrżnęła, gdyby nie pomysł zapukania do pierwszego lepszego biura jakiejś fundacji i zapytania, czy mogę chwilkę odpocząć, bo zemdleję za chwilę....
u mnie DESZCZ cały czas pada, jak nie pada to kropi i tak w kółko, chyba mamy dziś bardzo nie korzystne warunki biometo....:baffled:
KOcurrek: mam nadziję, że z tatą będzie jednak ok

witam się ze wszystkimi wcześniej nie przywitanymi :tak:

U nas też strasznie leje i wieje niemiłosiernie.

jakaś masakra... :szok: teraz wzmocniona koktajlem z wisienkami odpoczywam i myślę, że Kosmonauta chciał też trochę odpoczynku, bo się mama ostatnio straszna latawica zrobiła :-D

KAROLA: to zakupy się nie udały ;-) skleroza nie boli, tylko nogi później się buntują :-D

PSZCZÓŁKA- rano od 10 do 13 znajoma ktora ma 3 synów (jeden w wieku Z. drugi w wieku D. i trzeci młodszy) robi impreze dla dzieci taka przebieraną ,potem wracamy do domu ,szykuje obiad ,jemy i jedziemy za Poznań do znajomych ktorzy niedawno po 3 latach wrocili z Wysp-mają 2 synów i tam tez troche zejdzie...

najchętniej poodwoływałabym te spotkania ,ale już za pózno...poza tym ,dzieci wiedzą i wciąż pytają ,kiedy sobota...

tak wiec jutro mnie nie bedzie na bb.

OLIWKA- no to niefajnie...:baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry