reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek no kurcze myslałam, ze się jej uda. Oj wiem, ze muszę ale dziś mam takie wkur**** z powodu tego samopoczucia, że chyba musiałabym drzewo porabać żeby mi przeszło

reklama
Wisieńka witaj Kochana. Tulę mocno i krzycz kobieto do woli :tak: wolno Ci, a co! ;-)
Ale mam dzisiaj lenia :dry: miałam trawnik posprzątać z "niespodzianek", ale to pół hektara i jakoś ta wielkość mnie w dniu dzisiejszym przeraża nie co :baffled: ogarnę domek, obiad gotowy. A może Wy mi poradzicie co babci na urodziny kupić? Ma 86 lat i jest w pełni sprawną staruszką. Dokuczają jej tylko kolana, ale umysł ma nastolatki, słuch, wzrok :rofl2: Wczoraj myślałam o jakiejś gustownej apaszce, moja mama kupiła jej kosmetyki, mojej mamy facet książki a my jesteśmy w kropce :nerd:

balbinka to tak jak moja babcia. Tez 86 lat i zdrowa psychicznie ale fizycznie kuleje, własnie jest w szpitalu ale na szczęście lepiej już jej.Ja moge powiedziec co kupujemy mojej babci. Na gwiazdkę dostała Kapelusz, rozkoszny i rozkoszny pledzik a na urodziny piżamę i nowe radio bo stare jej skrzeczało już. Od taty dostaje zawsze jakieś biowitale a od ciotki pościel i ręczniki. A moze jakąś bluzkę jej kup.

śliczną koszulkę nocną dostała od nas na gwiazdkę i bardzo się ucieszyła. Bluzki... moja mama ciągle ją zaopatruje w tego typu garderobę ;-) Ale kapelusz i pledzik to jest myśl :-) Dziękuję Kochana i zdrówka dla babci!!!

Hej Wisienka bidulkom moja, współczuje samopoczucia :zawstydzona/y:

A jak już rozmawiacie o prezentach dla babć, to w kwietniu babcia męża skonczy 98 lat i co takiej babcince kupić można?:blink: Chodzi o to, ze nawet jak dostaje coś nowego to jest przywiazana do starych rzeczy, ze nie używa tych nowych.

Pszczółeczko witaj. To chyba bym tez poradziła pledzik. Babcie lubią przykryć kolanka a teraz sa takie fajne milusie i ciepłe.Z czegoś takiego jak dla bobasków:tak:

cześć babki ,czy Was też tak rypie głowa???????????u nas taki wicher ,ze masakra i ak mi głowa daje ze szok!!!albo od niewyspania!!

Wisienko :-) Dzięki za radę, to dobry pomysł :-) A dla Twojej babci również duzo zdrówka życzę :-)

Mama współczuję niewyspania i bólu głowy :sorry2: Mnie gardło zaczyna boleć bo ta pogoda taka dziwna i jak zawieje, to maskara ...:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółko my w zeszłym roku z mężem zrobiliśmy sami prezent dla babci - kupiliśmy piękną większą ramkę na zdjęcia, wzięłam od mamy wszystkie stare zdjęcia i zrobiliśmy piękny kolaż. Na nim był mój pradziadek, prababcia, mama, kuzyni, ja z mężem, moja babcia i jej ś.p. mąż, no wszyscy których kocha i kochała. Zdjęcia czarno-białe z odległych lat jak i te dzisiejsze. znalazłam nawet moja babcię jak była nastolatką, jak siedziała na płocie i to zdjęcie też się tam znalazło :-) i to właśnie ten prezent najbardziej jej się spodobał i od razu zawisł na ścianie w jej pokoju na honorowym miejscu :tak:

reklama
PSZCÓŁKA- no ja biore tableti na sen,ale jestem po owu i nie chce ryzykować i dziś nie brałam na noc i efekt tak ,ze prawie nie spałam.....
robie kawe ,może ona mi pomoże...a jak u Ciebie ze śluzem??nadal jest?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry