reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda cześć :*

Oliwka, gdzie tam, dalej koszmar, ale już się do niego przyzwyczaiłam :/ wytrzymam te 3 miesiące i wracam do poprzedniej fryzury :)

reklama
Serg ja się jakoś poddałam, może na jakiś czas jest mi to potrzebne... teraz tak mi się poprzestawiały cykle, że sama nie wiem kiedy mam się czego spodziewać:baffled:

Młoda cześć :*

Oliwka, gdzie tam, dalej koszmar, ale już się do niego przyzwyczaiłam :/ wytrzymam te 3 miesiące i wracam do poprzedniej fryzury :)
Aleś Ty ładniutka:))) Widziałam w końcu fotkę:)

Oliwkakarolina oj nie pamiętam co to za farba była ale wiem ze z PALLET

kochana znalazłam
:-)
http://www.dpj.pl/fotki/g712d.jpg

Dziękuje kochnaa:)))
Dzisiaj kupię i jutro zarzucę,dam włosom odpocząć jeden dzień:)

Serg ja się jakoś poddałam, może na jakiś czas jest mi to potrzebne... teraz tak mi się poprzestawiały cykle, że sama nie wiem kiedy mam się czego spodziewać:baffled:
Ja mam to samo, teraz jest mój 5 cykl od odstawienia tabletek, a każdy z nich miał po kolei:
30 dni
31 dni
34 dni
40 dni

a teraz się zapowiada, że będzie 41 dni, bo fazę lutealną mam 16 dniową (stąd wyliczenia). Owulacją była w 25dc :szok: "normalne" kobiety w tym czasie odliczają do testu ciążowego, a ja się dopiero staram... :wściekła/y: to przechodzi ludzkie pojęcie, nooo... :-(

Lecę napalic w kominku,zrobic kawe i sniadanie dzieciom bo ciastkami je karmię:)
Potem po zakupy:)
Do później:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry