reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

JUST : GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze razemz toba i kosmonauta :))))))))))))) super :)
masz racje! koniec zlej passy, teraz juz wszytsko bedzie sie ukladac jak powinno !

dziewczyny nie chce nikogo ominac wiec ZBIOROWO :
BARDZO WAM DZIEKUJE ZA GRATKI :))))))

reklama
ewula : hej
dzieki ! samopoczucie dobrze a objawow wyjatkowo malo, az sie zastanawiam czy na pewno w ciazy jestem
ale dzis powtorzylam test i wciaz jestem :)
bole mnie tylko (.)(.) i jestem bardzo bardzo senna
do tej pory zawsze tydzien kilka dni przed @ mialam juz oporcz w/w objawow zapachy (lodowka) plus o dziwo w 2 ciazach ten sam zapach w mieszkaniu i na dloniach - plesni :)
takze narazie jestem zdziwiona i sama zbyt wiele nie rozumiem i ta mala ilosc objawow wrecz mnie martwi ...

a co u ciebie? jak samopoczucie?

ewcia : hej
na suwaczek to ja troche poczekam jeszcze... ostatnio suwaczka nie chcialam od razu ale zapislaam sie na pazdizernikowe mamy i co wyszlo? ...
poki co jest bardzo wczesniej, dopiero wczoraj lub dzis powinnam miec @
wiec czekam i z zapisami na grudzien i z suwaczkiem :)

jos trzymam kciuki żeby fasolka się dobrze umiejscowiła i rozwijała;-)
a je lecze przeziębienie:wściekła/y: pierwszys wolny weekend od dawna a tu taki potok kataru;-(

Josephine, rozumiem...

zobaczysz, że tym razem będzie dobrze!!!

Ja też się bałam dodać suwaka, ale stwierdziłam, że co ma być to będzie i spójrz, już mamy skończone 35 tyg a Mikoś szaleje i nie ma zmiłuj się nad matką:laugh2:

Ostatnia edycja:
ewula : zdrowka zycze!

ewcia : jeja ale zlecialo... pamietam u ciebie 20 i 20 kilka tygodni, strach o miesien... jeja
a popatrz jak mikolajek sie trzyma mocno i mu sie nie chce nosa na zimno wychylac :)
niech jeszcze sobie siedzi w ciepelku ale i tak juz jest super - ciesze sie razem z wami !!!!!!

Dziewczyny, na polsacie mówili o testach quick vue, że są ferelne!!!

Josephine, nom, a wydaje się, że to było tak niedawno...
albo jak wylądowałam we wrześniu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, a to zaraz koniec...
kurcze, trochę łez się wylało, ale za to na końcu będą tylko i wyłącznie łzy radości czego i Tobie Kochana życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje ewcia :)
wy swoje juz przeszliscie... faktycznie - teraz czas na lzy radosci i nagrode od losu :)
najpieknijesza jaka istnieje :))))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry