reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok- aaahahahahaha-no teraz to i ja sie uśmiałam - hahahaha,dobre :)

Gumisia- bo masz wagę zepsutą i pokazuje na + ;))

MAMUSIA- testuje albo z Gumisią 13 albo jak wytrzymam a @ nie przylezie to 18-sie zobaczy jak temperaturka:))

reklama
poczku ale jakby np faza lutealna u mnie miala 12 dni to jutro moglaby przyjsc, choc nie zapowiada sie po temperaturze:) a test zostawiam na 12 jak malpy nie bedzie :)

pierwszy raz mierzysz temp, wiec przyjmuj, ze faza lut 14 dni. tego sie trzymaj i bedziesz miala jasnosc.
wiesz, ze ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze ale wiem jak boli rozczarowanie, wiec sie nie nakrecaj lasencja :)

wiem, dlatego staram sie myslec trzezwo, poki temka nie spada nadzieje mam, ale sama nie wiem co lepsze wmawiac sobie ze sie nie udalo i chodzic smutna, czy miec nadzieje i sie cieszyc, a jak przyjdzie @ to znowu zobaczyc w tym dobre strony ze rozpoczal sie kolejny cykl szans :)

eh same lodziary tu sa:P

wiem, dlatego staram sie myslec trzezwo, poki temka nie spada nadzieje mam, ale sama nie wiem co lepsze wmawiac sobie ze sie nie udalo i chodzic smutna, czy miec nadzieje i sie cieszyc, a jak przyjdzie @ to znowu zobaczyc w tym dobre strony ze rozpoczal sie kolejny cykl szans :)

eh same lodziary tu sa:P

zle :)
anie sie cieszyc, ze sie udalo, ani sie smucic, ze sie nie udalo, bo NIC jeszcze nie wiadomo :)
byc cierpliwą i już :) nadzieje mieć ale sie ani nie cieszyc, ani zalamywac.
poki co wszystko wyglada jak w normalnym cyklu i ciut lepiej :)

cierpliwosc! :)

Ewula- Ty mi dałaś zaproszenie na NK????????????? matko jaka Ty ładniusia :)))))
przepiękna kobietka z Ciebie i Twoj mąż też przystojniacha :))

reklama
jeju ale sie namęczyłam zeby włączyć moja kamere tyle sterowników. i zrobiłam jakaś fotke i nie wiem jak wstawić? help

ale to nie ja:zawstydzona/y: ja nie mam konta na nk

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry