reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku dziekuje :* chodzilo mi jeden-dwa dni po zagniezdzeniu ponoc owulacyjne wykrywaja, a to ponoc nastepuje jakos kolo 7 dnia po zaplodnieniu, wiec jak jestem 11 dni po owulacji to juz chyba na owulacyjnym byloby widac co myslisz? a z ciazowym jak @ nie przyjedzie czekam do przyszlego wtorku

balbinka nie powiem mezczyzni to sa zdolni, a ten twoj widze ze wyjatkowo :)

reklama
uff nadrobilam :-D
ja po wizycie z dzidzia wszystko dobrze !! ale i tak dostalam skierowanie na testy z krwi :wściekła/y: tutaj niby kazdemu daja , ale po co ta stresowka ??

oliwka : tak sie zastanawialam gdzie bylas jak cie nie bylo :)
a jaka pomadka jesli mozna wiedziec bo lubie temat bardzo :)
stawiam na 1. dior, 2. guerlain, 3. chanel zobaczymy czy trafilam :)
(tylko nie mow ze b.brown!)

a widzialas nowe cienie Chanel , Enigma ?? zakochalam sie w nich :) ale ja to maniak jestem , w Sephorze moglabym zamieszkac hehe

Z czego się tak śmiejesz??? O czymś nie wiem?:)
No to jestem ruda:)))

Zobacz załącznik 343018

Zobacz załącznik 343019
A to moje dziewczyny:)

super ci pasuje ten rudy i kolor rewelka !! :)

Dzisiaj ja jestem pierwsza... To jakiś zły sen chyba :szok:

Nie śpię od godziny 3.52... Upłynęło już kilka godzin, a ja nie mogę zasnąć, próbowałam już sposobu z muzyką, wcześniej działał, ale dzisiaj chyba nie było mi dane tej nocy spokojnie przespać :wściekła/y: więc czytam i się edukuję, gazetki tematycznie powiązane, czuję, że zaczyna boleć mnie głowa i boję się, że będzie trochę szalała, więc tym bardziej czuje zmęczenie... Zresztą Smyk dziś nadaktywność przejawia i to już w ogóle wybija mnie z jakiejkolwiek próby snu :dry:

:no: ja się tak nie bawię... Jak nigdy jeżdżące autobusy mi przeszkadzają, to, że już jest tak jasno... chyba dziś będę trochę z doopki :baffled:

ehh skad ja to znam .. ja padam na pysk juz :( nie mam na jic sily po tych tyg. niespania ...oby to w koncu przeszlo !!

drugi mi sie bardziej podoba :)
a do ciebie jak dla mnie by pasowal jakis jasniutki zimny braz moze z refleksami :)
podkresil by twoje niebieskie oczka :)

Cześć wszystkim!

Przepraszam, że nie wlatuję, ale nie mam siły normalnie... :eek: Od piątku męczą mnie do tego takie mdłości, ze szok! Dziś zwolniłam się z pracy i już jestem w domu na szczęście, bo myślałam że wyhaftuję na komputer! :oo:

Wszystkie Was pozdrawiam serdecznie!!!

oj biedaku oby przeszly szybko !! na pocieszenie napisze ci , ze mialam to samo , ale skonczylo sie jakos ok. 9tc :)

No dobra laski, macie fotę i radźcie :cool2:

4a59d2d97c0135c9med.jpg

piekna mieliscie sesje !!
i zgadzam sie z Pok nie zmieniaj koloru , slicznie ci w nim i bardzo naturanie !! co najwyzej moze delikatne pasemka ??
masz taka delikatna urode , ze szkoda jej niszczyc :)

oczywiscie witam tez cala reszte kobietek , ale nie bede kazdej cytowac , bo za duzo miejsca zajme , a i zasnac moge przy okazji hehe , bo juz raz zasnelam :)

Balbinko kiedyś może wybierzemy się na zwiedzanie Wrocławia, bo to piękne miasto, ale nie kojarzy mi się w chwili obecnej najlepiej :tak: a szkopuł tkwi w szczególe, że obecnie we Wrocławiu tatuś Kosmonauty ma jakąś lafirydnę :-D i nie po drodze mi do Wrocka ;-)

Karola talerz jeszcze ciepły, siadaj i zajadaj :tak::-D

Asionku mówisz, że zasypiasz jak nas czytasz :-D ja właśnie odpoczywam, na szczęście nadrobiłam trochę snu do południa, ale to nie to samo co sen w nocy...

Ostatnia edycja:
poczku dziekuje :* chodzilo mi jeden-dwa dni po zagniezdzeniu ponoc owulacyjne wykrywaja, a to ponoc nastepuje jakos kolo 7 dnia po zaplodnieniu, wiec jak jestem 11 dni po owulacji to juz chyba na owulacyjnym byloby widac co myslisz? a z ciazowym jak @ nie przyjedzie czekam do przyszlego wtorku

gumi na wiekszosc pytan odpowiedzialam w tamtym poscie :)
zagniezdzenie ma miejsce z reguly miedzy 7 a 10 dpo ale moze to byc wczesniej i moze byc pozniej. hcg 2 dni po zagniezdzeniu jest tak niskie, ze nawet badanie krwi moze nie wykryc.
nie musi byc nic widac. dzialaja dokladnie jak ciazowe w tej sprawie. czekaj do dnia spodziewanej @ i zrob test a najlepiej 2 (roznych marek lub tej samej). ja juz nie bede chyba nigdy robic jednego po ostatniej akcji z quick vue. Jak M. patrzyl na ten test to buzia mu sie smiala, bo kurka na fotce moze nie bylo widac ale na nim byly 2 krechy..

reklama
poczku jakby zakladac moje regularne cykle to jutro termin :) ale wiem ze nie ma szans wiec czekam do przyszlego wtorku, i bede sie modlic zeby po drodze @ nie przylazla:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry