• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN- gdzie Ty te buzki znalazlas????????????????????????????super sa:tak: zdrowka Wam zycze i trzymajcie sie dzielnie-teraz taki okres ze duzo bedzie chorob:dry:witaj bb77-corcie wyslalas do pracy...chyba do szlkoly;-) MARYLKA- wcale sie nie dziwie,ze tak pedzilas do kompa jak masz dla nas takie wiesci:-D:-D:-D:-Dtylko, zebys za 3 dni nie miala juz objawow ciazowych bo oszalejemy z Toba:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:masz jakis test zakupiony??zrob suwaczka coby Ci do testu odliczal:tak:

reklama
bb77 tzn po raz drugi mamuska :):):)

mama jeszcze 2 testy :):) bo kiedyś kupiłam 3 i jeden przedwczesnie zużyłam :):) dobra zaraz wykombinuje jakiś sówaczek do testu ale to jeszcze tyle czasu do testowanie :) :(

przesyłam pozdrowienie od wiolki która już zaczeła remont i strasznie za wszystkimi tęskini :):);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bylam na ogrodzie wystawic pranie-normalnie WIOSNA pelna gębą:):)pewnie Balbinka tez tak napisze jak wroci z ogrodu:)zaraz wyjme nasz meeega przedluzacz i jak poloze Domisia na drzemke to biore laptopa na ogrod:)))))MARYLKA- i co tam,malo klientow???ludzie po swietach wycykani a wiekszosc ma wyplaty 10...

MARYLKA- a ja dzis do Wiolki pisalam i nadal nie dorecza:dry:ale dziekujemy za pozdrowienia i niech remontuje kobietka,my tez tesknimy i myslimy:tak:gdzie tam do testowania kupa czasu......kupe czasu ta ja mam z moimi hormonami;-)

mama05 no ludzi dzis jakoś mało :(:(:( mam nadziej że jutro będzie wiecej i że w piątek będzie dużo no taka mam własnie nadzieje
dziś to mi tylko rachunki przynoszą do zapłaty za czynsz za światło za zus i niedługo za księgową :(:( no ale co

a sówaczek juz dodałam @ powinna przyjść 24 w sobote ale testowac będe w poniedziałek 26 bo to nie wiadomo jak z tym cyklem kurcze jeszcze tyle dni zostało do testowania :(:(

o nie wyszedł mi sówacze musze raz jeszcze zrobić

mama - u mnie pogoda do bani, wczoraj myślałam, że łeb mi urwie, a dzisiaj nosa z domu nawet nie wystawiam.Za to słyszałam , że pod koniec miesiąca ma być już 28 stopni
c006.gif
f010.gif
d020.gif

Marylka - dokładnie, na pewno wszyscy wparują do sklepu po pierwszej po świątecznej wypłacie, teraz wszyscy są spłukani
c014.gif

Jaki sklep prowadzisz? ... bo wiesz ja jeszcze nie do końca w temacie, ale powoli się odnajduje :-)

bb - biedna ta twója córa... taka mloda a do roboty już wysyłasz
201.gif
c045.gif

mama - u mnie pogoda do bani, wczoraj myślałam, że łeb mi urwie, a dzisiaj nosa z domu nawet nie wystawiam.Za to słyszałam , że pod koniec miesiąca ma być już 28 stopni
c006.gif
f010.gif
d020.gif

Marylka - dokładnie, na pewno wszyscy wparują do sklepu po pierwszej po świątecznej wypłacie, teraz wszyscy są spłukani
c014.gif

Jaki sklep prowadzisz? ... bo wiesz ja jeszcze nie do końca w temacie, ale powoli się odnajduje :-)

bb - biedna ta twója córa... taka mloda a do roboty już wysyłasz
201.gif
c045.gif
zajrzyj na bloga mam linka przy sówaczkach obejrzysz sobie mój sklepik dla noworodków i i dzieci do 2 lat puki co :):) od smoka przez łużeczko do śpiochów mówisz i masz :):)

Marylka Ty masz malo dni do testowania w porownaniu do anty ja szczegolnie dlugl, mamie tez pozostalo troche

ja sie chyba nie doczekam tych staranek.Pozdro dla Wiolki. tesknimy

reklama
Maryla, na pewno Ci sie uda wstawic. A ja nie wiem kiedy bede miec tego kompa sprawnego. nie chce mi sie robic w sobote formata z moim podczas gdy mozna wczesniej do niego pojechac a nie siedziec i formatowac. chyba, ze mi pozyczy plytke to moze sama jakos dam rade. e sama nie dam rady hehe.
Ja musze pomalu sie szykowac do pracki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry