• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kocurku:-)
jak tam po nocy?
musze wam sie pochwalic ze Iwa pod dwuch nocy nie dostaje cycy w nocy i co prawda budzi sie( chociaz tylko 2 razy) ale nie placze tylko sie przytula do mnie , ja ja poglaszcze i spi dalej

Ostatnia edycja:
wiola to rewelacja!!! :-) Chyba ten trudny rozdział macie juz zamknięty, super!!
A ja miałam mały koszmar zębowy w nocy, nawet apap cieńko działał... nad ranem minęło i się przespałam, a teraz boli na pół gwizdka..

Ninka była wczoraj u lekarza,ma gardełko chore.Ustaliliśmy,że jak do 10 nie będzie opiekunki to pojedziemy z małą.Teraz,po lekach powinno jej przejść.Strasznie kaszle.
Kurde,ten bladzioch nie taki cienki,normalny bo w tych testach Bobo one są obie w miarę cienkie.Ale się nakręciłam!!!O matko!!!
Żądam bety przez internet! :)))
Kocurku,jedz ciacho.

oliwka dzięki - czekałam z widelcem na baczność :-D

wiolu wybieram się... może znowu mi tak zrobi, że będzie spokój na miesiąc, kanały udrożni brrrrr

Mam kawkę.Teraz mnie olśniło (mam nadzieję,że nie wmawiam sobie),że od wczoraj albo przedwczoraj,poniżej pępka,tak z 3-4cm,coś mnie lekko pokłuwa,tak bardzo delikatnie i jak tak jest to zaraz brzuch zaczyna mnie swędzieć w tych okolicach.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry