Asionek31
Fanka BB :)
wow niezle sie rozpisalyscie 
fajnie od razu humorek lepszy !!
no bez jak jakas wieksza infekcja sadzac po tych leukocytach to raczej nie da rady ... mam nadzieje , ze lekarz wie co robi
ale z tego co czytam na necie to laski biora antybiotyki i jest dobrze
wiesz podobno infekcja moze byc gorsza od antybiotyku
lekarz przeciez wie co robi i chyba nie da czegos co moze zaszkodzic ??
dzieki raz jeszcze !!
juz mi lepiej po waszych cieplych slowach
)
inne wyniki idealne mam oprocz moczu i tych leukocytow w nim
krew super
)
super , ze masz juz pierwsza wizyte
u mnie serduszko bilo juz w 6tc
) takze masz bardzo duze szanse , ze uslyszysz jak bije 
dzieki !!
az mi lepiej naprawde , ze was mam i lezka poleciala nawet ze wzruszenia
)
Pysia ty chudzinka taka jestes na tej fotce , ze ja myslaam , ze ty z niecale 50 kg wazysz
)
ja juz mam 59 , a przed to nie wiem ile mialam moze z 56 ??
tak jestem pewna i ja i maz sto razy sprawdzalismy
normy sa do 10 000 ja mam
154 000 zer tez nie pomylilam
)
ciesze sie , ze to od infekcji moze tak byc
lepiej oczywiscie jakby bylo idealnie wszystko , ale infekcja to jeszcze nie tragedia na szczescie
podobno czesta w ciazy
ja nie wiem nigdy nic nie mialam tam na dole dziwnego : ) zawsze wszyskie wyniki idealne , cyto tez super , stad moze i ten szok :/
waga to bedziemy sie po ciazy martwic
)
chociaz wiem jak to jest patrzec na jej wzrost nic fajnego hehe
podobno swietna jest Mustela na juz istniejace rozstepy i zeby nowych nie bylo
ja uzywam tezj normalnej , a ta to ma cos w nazwie "podwojny efekt "
cena moze nie za niska , ale te kremy sa mega wydajne , a juz na bist to wogole straczy jedna tuba na cala ciaze
ja wlasnie koncze pierwsza tubke , a stosuje od pierwszego dnia ciazy na brzuch , uda , posladki , boczki , piersi i nie zaluje sobie
takze jest mega wydajna jak za ta kase to luz
wiecej wydaje na normalne balsamy co schodza w oka mgnieniu , a teraz jeszcze taka sucha jakas jestem , ze coraz wiecej sie smaruje hehe
fajnie od razu humorek lepszy !!
asionek poczytałam, że bez anty może się nie obejść - dzidziusiowi nie szkodzą leukocyty tylko infekcja może, ale wcale nie musi... Zresztą już II trymestr i maluszek raczej bezpieczny....
!
no bez jak jakas wieksza infekcja sadzac po tych leukocytach to raczej nie da rady ... mam nadzieje , ze lekarz wie co robi
ale z tego co czytam na necie to laski biora antybiotyki i jest dobrze
Kocurek komu jak komu ale nam torta niet? Oj, nieladnie.. chyba jednak się będziemy gniewać. Ile ważysz ile ile? Ile masz na +?:-)
kocurek, made popijacie kawkę? Ja z niej zrezygnowalam na amen
Asionek a z tym antybiotykiem to bylabym ostrożna chyba, no nie wiem.. lekarzem nie jestem ale to ciąża w końcu...
wiesz podobno infekcja moze byc gorsza od antybiotyku
lekarz przeciez wie co robi i chyba nie da czegos co moze zaszkodzic ??
Asionek - antybiotyki czasami niezbędne, ja też brałam jak mi się ta noga zapaliłaLekarz wie co robi, nie zadręczaj się tylko, proszę...będzie dobrze. I nie czytaj informacji na internecie, bo każdy przypadek jest inny. Zaufaj lekarzowi
![]()
dzieki raz jeszcze !!
juz mi lepiej po waszych cieplych slowach
asionek to jeszcze żebym ja odetchnęła na dziś powiedz, czy pozostałe parametry krwi w normie? Wybacz kocurkowi, który biologię na maturę wybrał i chciał na Akademię Medyczną startować :-( i już nie męczę....
inne wyniki idealne mam oprocz moczu i tych leukocytow w nim
krew super
Dziewczynki właśnie wróciłam z przychodni
Mam umówioną pierwszą wizytę u położnej angielskiej na 12 maja o 9:15 rano![]()
Hurrra!
Jeszcze tylko jak zajedziemy do Polski to od razu w piątek rano idę się zarejestrować do ginka na prywatną wizytę z usg![]()
Ale się cieszę, że już mam jakikolwiek termin w związku z ciążą, bo jak do tej pory jeszcze nie wierzę, że coś się tam dzieje ;-) A wogole - czy w trakcie trwania 7 tygodnia ciąży będzie już widać serduszko na usg?...
super , ze masz juz pierwsza wizyte
u mnie serduszko bilo juz w 6tc
Asionek nie denerwuj się. Pytałam mamę, ona pracuje w szpitalu, i tak jak dziewczyny powiedziała, że to może być zwykła infekcja bakteryjna. Jutro się wszystko wyjaśni i będziesz spokojna)
mineralna gratulacje)
Serg witaj ;P
Kocur 10000000000000 lat pracy w Oświacie życzę
Made mordo Ty moja, gdzieś była? tęskniłam(
dzieki !!
az mi lepiej naprawde , ze was mam i lezka poleciala nawet ze wzruszenia
Kocurek ja już ostatnio chyba pisalam... startowalam z wagą 64, a teraz 68choć dziś zobaczylam 70szczerze nie czuję się, że mam tyle kg... oczywiście mam okrąglości w kilku miejscach ale nawet fajnie wyglądam
tak to kości było widać
made a ja jakoś sobie powiedzialam, że kawy nie będę pić i się tego trzymam![]()
Pysia ty chudzinka taka jestes na tej fotce , ze ja myslaam , ze ty z niecale 50 kg wazysz
ja juz mam 59 , a przed to nie wiem ile mialam moze z 56 ??
przeciez leukocyty bada sie z krwi obwodowej (z żył). z moczu to pewie jakies inne normy są.
a jestes pewna,z e 115 tys? czy 15 tys?
rurka - odpisze Ci na pw wieczorkiem
buzi
tak jestem pewna i ja i maz sto razy sprawdzalismy
normy sa do 10 000 ja mam
154 000 zer tez nie pomylilam
pysia ale ja zaledwie 162cm mierzę ... i ud swoich NIE LUBIĘ terazKurczę, ja też kawkę od niedawna - i całe szczęście, że mogę, bo od razu trochę lepiej mi trawienie idzie
)))
A z moczu jednak asionku ????? nie no bo jak na krew to ja mało zawału nie dostałam ....... to w takim razie infekcja dróg moczowych na bank
ciesze sie , ze to od infekcji moze tak byc
lepiej oczywiscie jakby bylo idealnie wszystko , ale infekcja to jeszcze nie tragedia na szczescie
podobno czesta w ciazy
ja nie wiem nigdy nic nie mialam tam na dole dziwnego : ) zawsze wszyskie wyniki idealne , cyto tez super , stad moze i ten szok :/
Witam sie. Wylazlam z krzakow, bo temat wagi wyplynal. Staram sie jesc 5 malych posilkow, podgryzam jablkami i/lub marchewkami. Slodyczy nie jem ( czasem kawalek ciasta). Startowalam z waga 56kg, a teraz waze 69kg. Za duzo czy jak? doopsko mam jak szafa trzydrzwiowa, piersi juz w pelne d sie nie mieszcza a do rozwiazania jeszcze 3 miesiace. Ale nie przejmuje sie :-) Widocznie tak moj organizm reaguje na ta pepowinke dwunaczyniowa... a przynajmniej tak sobie tlumacze, bo maly tfu tfu tfu zdrow jak rybka tf tfu tfu ;-)
waga to bedziemy sie po ciazy martwic
chociaz wiem jak to jest patrzec na jej wzrost nic fajnego hehe
Hej ciężarówki - to ja jeszcze mogę się pochwalić rozstępami - na cyckach kurde no!!
Coś Ty pyś w pierwszej ciąży byłam laska taka szczupła, że hej (co zjadłam to wyhaftowałam) a Kamil 3750 i 56cm ..... zdrów jak rybaTycie nie jest wcale takie wskazane
no troszeczkę hehe
podobno swietna jest Mustela na juz istniejace rozstepy i zeby nowych nie bylo
ja uzywam tezj normalnej , a ta to ma cos w nazwie "podwojny efekt "
cena moze nie za niska , ale te kremy sa mega wydajne , a juz na bist to wogole straczy jedna tuba na cala ciaze
ja wlasnie koncze pierwsza tubke , a stosuje od pierwszego dnia ciazy na brzuch , uda , posladki , boczki , piersi i nie zaluje sobie
wiecej wydaje na normalne balsamy co schodza w oka mgnieniu , a teraz jeszcze taka sucha jakas jestem , ze coraz wiecej sie smaruje hehe

Hurrra!
szczerze nie czuję się, że mam tyle kg... oczywiście mam okrąglości w kilku miejscach ale nawet fajnie wyglądam
no troszeczkę hehe

Chciałam się przywitać... Podczytuję Was od jakiegoś czasu, bo też pracujemy z mężem nad dzidziusiem... i jakoś tak spodobało mi się na staraczkach :-)